Προετοιμάζονται για το δικό τους καρναβάλι στην Κρήνη

Written By Homosapien on 18 Φεβ 2012 | 11:06


Πέρυσι έβαλαν τις βάσεις και πραγματικά πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διοργανώσαν το δικό τους ξεχωριστό καρναβάλι, αφήνοντας στους κοινό του χωριού και στους επισκέπτες τις καλύτερες εντυπώσεις.
Την φετινή χρονιά αποφάσισαν να πράξουν το ίδιο στο δημοτικό διαμέρισμα Κρήνης της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας του Δήμου Φαρκαδόνας....

Πυρετωδώς, με φαντασία, θέληση και μεράκι οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος Κρήνης προετοιμάζονται για την διοργάνωση του δικού τους καρναβαλιού.
Ήδη, οι νέοι κυρίως άνθρωποι του χωριού που δεν χάνουν την διάθεση, καθημερινά θέτουν σε εφαρμογή τους δικούς τους στόχους και τις ξεχωριστές τους ιδέες για μια μοναδική διοργάνωση.
Μια αποκριάτικη εκδήλωση που υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές κεφιού και διασκέδασης σε κατοίκους και επισκέπτες.
Το καρναβάλι θα διοργανωθεί στην περιοχή της Κρήνης για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά από 11 χρόνια αδρανείας.
Ένα καρναβάλι το οποίο υπόσχεται μοναδικό κέφι και ξέφρενο ξεφάντωμα σε μικρούς και μεγάλους, όπως τις παλιές καλές εποχές. Η συμμετοχή των νέων του χωριού και στη φετινή διοργάνωση αγγίζει σχεδόν το 100%, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν άτομα κάθε ηλικίας, καθώς και άτομα της ευρύτερης περιοχής. Η πιο σπουδαία παράμετρος του καρναβαλιού της Κρήνης είναι η φαντασία και ο εθελοντισμός, οι πινελιές του οποίου κάνουν τη διαφορά. Μια πλατιά και αυθόρμητη προσφορά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που υποστηρίζουν με πάθος το «Καρναβάλι Κρήνης 2012», το ενδυναμώνουν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη, το πλουτίζουν με πρωτότυπες ιδέες και το βοηθούν ουσιαστικά με ανιδιοτελή προσφορά εργασίας σε κάθε βήμα του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας στο κέντρο του χωριού, με παρέλαση αρμάτων όπου πρώτο λόγο θα έχει το ανθρώπινο στοιχείο και η σάτιρα και θα κορυφωθεί με τρικούβερτο γλέντι στη πλατεία του χωριού.

erevna

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου