Γιατί κ.πολιτικοί δεν ακούτε το λαό; Έχουμε αντιπροσωπευτική δημοκρατία ή όχι;

Written By Ανώνυμος on 10 Φεβ 2012 | 11:14

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, σε όλες τις σχετικές ψηφοφορίες, θέλει ξεκάθαρα να μην πάρουμε το νέο δάνειο, να κηρύξουμε στάση πληρωμών και δεν "μασάει" στις απειλές ότι θα βγούμε από το ευρώ! Ε, τι να κάνουμε; Αυτό θέλει ο λαός! Έτσι είναι ο Έλληνας. Δημοκρατία δεν έχουμε;... Ξέρουμε την άποψη της κυβερνώσας πολιτικής, οικονομικής και δημοσιογραφικής ελίτ, ότι η έξοδός μας από το ευρώ θα είναι καταστροφική. Όμως ο λαός δεν πείθεται!!! Τι να κάνουμε τώρα; Ποιό είναι το νόημα της δημοκρατίας; Δημοκρατία έχουμε ή αριστοκρατία, όπου κάποιοι "άριστοι" ξέρουν καλύτερα από μας και αποφασίζουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τη γνώμη του λαού.
Δείτε αναλυτικά:

Το 62,83% των αναγνωστών του κορυφαίου ειδησεογραφικού portal της χώρας θέλει ο Λουκάς Παπαδήμος να κηρύξει στάση πληρωμών (προφανώς προς τους δανειστές της χώρας, όχι προς το εσωτερικό)! Μόλις το 30,83% πιστεύει ότι πρέπει να υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση. Τα νούμερα αυτά δεν θα είχαν σημασία, εάν δεν φιλοξενούνταν στο in.gr και μάλιστα οι ψηφίσαντες δεν ξεπερνούσαν τους 26.000 που σίγουρα αποτελεί εξαιρετιό δείγμα!!! Μπορεί να μην πρόκειται για τεκμηριωμένη επιστημονικά δημοσκόπηση, ωστόσο τα νούμερα είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στην κοινή γνώμη αλλά και του πόσο μακριά από το λαό κινούνται οι πολλιτικές ηγεσίες ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ.
To 87,69% των αναγνωστών του κορυφαίου blog της Βόρειας Ελλάδας taxalia, θέλει "να απορρίψουμε το δάνειο, να κηρύξουμε στάση πληρωμών και να βγούμε από το ευρώ" !!! (εδώ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου