ΤΟ "ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ" ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Written By Homosapien on 27 Ιαν 2011 | 23:48

Η σκόπιμη παρερμήνευση του πολιτικού ασύλου και οι φωνές που ζητουν μεγαλύτερα ποσοστά απόδοσης αυτού δεν είναι καθόλου τυχαίες.
Επιπλέον η διγλωσσία που χρησιμοποιούν τόσο οι ελληνικές αρχές όσο και οι Ευρωπαίοι "ευαισθητούληδες" επιδεινώνουν αυτήν την σύγχυση στους πολίτες που καταλήγουν να μπερδεύουν το νόμιμο με το ηθικό.
Με ταχύτατους ρυθμούς φροντίζουν για αυτό...
ντόπιοι και εξωτερικοί παράγοντες δημιουργώντας ενα θολό τοπίο γυρω απο το τι πραγματικά σημαίνει πολιτικός πρόσφυγας και λαθρομετανάστης.
Ας δούμε όμως καταρχάς ποια είναι η ευρωπαική πολιτική.

Σε μεγάλο βαθμό είναι η πολιτική που θέλει το δημογραφικό θάνατο των Ευρωπαίων και την μετατροπή τους σε μια κοινωνία απάτριδων δούλων που θα εργάζεται για τα πολυεθνικά συμφέροντα.
Χθες διαβάσαμε πως οι χώρες που μας κατηγορούν για "ανικανότητα στην χορήγηση ασύλου" έγιναν 6.Και έχει σημασία να δούμε ότι πρόκειται για την Φιλανδία,Ισλανδία,Νορβηγία,Σουηδία (όλες σκανδιναβικές) που σαφώς και δεν έχουν την εικόνα αλλά και το μέγεθος του ελληνικού προβλήματος με το 15% περίπου του πληθυσμού να είναι αλλοδαποί και αρκετοί εξ αυτών ακομα και εγκληματικά στοιχεία....
Είναι επίσης η πρώην αποικιοκρατική Βρετανία που ήθελε δεν ήθελε "ενσωμάτωσε" τους πρώην δούλους και τέλος η Γερμανία που κινεί τα νήματα όλης αυτής της ευρω-απάτης.
Η τελευταία βέβαια ακολουθώντας μέρος της πολιτικής του "θολού τοπίου" που προείπαμε μας κάλεσε λόγω της...."ανικανότητας" μας στο θέμα χορήγησης ασύλου να εγκαταλείψουμε την συνθήκη Σέγκεν!!!!
Και εδω διερωτάτε ο Ευρωπαίος πολίτης (αν υπάρχει κατι τέτοιο) για πόσο μ..... μας περνάνε;
Η συνθήκη Σέγκεν που υπογράφηκε απο την Ελλάδα το 1992 αφορά την ελεύθερη διακίνηση προσώπων μεταξύ των πολιτών των κρατών που τις ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ και όχι πολιτών του Μπαγκλαντές ή της Ταυλάνδης.
Φυσικά να σημειώσουμε εδω την "σχιζοφρένεια" της Βρετανίας που ενω μας εγκαλεί και ενω έχει υπογράψει την συνθήκη εντούτοις η ίδια διατηρεί τους συνοριακούς ελέγχους!!!!
Παρόλα αυτά η συνθήκη Σέγκεν δεν κάνει την Ευρώπη και καμία χώρα ξέφραγο αμπέλι όπως κάποιους βολεύει να εμφανίζουν αντιθέτως όπως αναφέρει.....
" Ένας πολίτης μιας χώρας εκτός ΕΕ και Συνθήκης Σένγκεν μπορεί να ταξιδέψει σε ένα κράτος μέλος για μια διάρκεια τριών μηνών (90 ημερών) με την προϋπόθεση ότι πληροί τους όρους Σένγκεν, δηλαδή, κάποιος πρέπει να έχει στην κατοχή του έγκυρο διαβατήριο, να έχει στην κατοχή του θεώρηση διαβατηρίου σύντομης διαμονής, να μπορεί να αποδείξει το σκοπό του ταξιδιού του, να έχει στην κατοχή του επαρκείς πόρους συντήρησης για την περίοδο παραμονής και για την επιστροφή και τελικώς πρέπει να μην είναι καταχωρημένος στο σύστημα πληροφοριών Σένγκεν για την άρνηση εισόδου και δεν πρέπει να θεωρείται επικίνδυνος για τη δημόσια πολιτική ή εθνική ασφάλεια όλων των κρατών Σένγκεν."
Οπως λοιπόν καταλαβαίνει κάποιος η συνθήκη Σέγκεν δεν λεει πουθενά να δίνουν τα κράτη μέλη αφειδώς άσυλο στην Αφρικο-Ασία.
Δεν λεει επίσης ότι ένα κράτος υπο χρεοκοπία πρέπει να ταίζει και να συντηρεί τους "αναξιοπαθούντες" ανα την υφήλιο.
Αντιθέτως μιλά για έλεγχο που στην περίπτωση της Ελλάδας είναι όχι μόνο ανύπαρκτος αλλά και όπως αναφέρει επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια αφου δεν γνωρίζουμε ουτε ποιοι ούτε πόσοι εισβάλουν και ζητούν άσυλο.
Ας έρθουμε όμως στην χώρα μας.
Η κατάσταση είναι γνωστή.Η Ελλάδα για ευνόητους λόγους έχει καταστεί διακομιστικό κέντρο λαθρομεταναστών που έρχονται στην χώρα είτε για να παραμείνουν είτε για να ληστέψουν και να συνεχίσουν εφοδιαζόμενοι το ταξίδι.
Η ελληνική πολιτεία ψηφίζοντας τον "λαθρο-νόμο" διόγκωσε ακόμα περισσότερο το πρόβλημα προσκαλώντας στην ουσία ακόμα περισσότερους.
Παράλληλα αφαιρώντας την δικαιοδοσία απο την ΕΛΑΣ χορήγησης ασύλου και δίνοντας την σε επαγγελματίες "ανθρωπιστές" έκανε ενα μεγαλύτερο βήμα στο να διαιωνίζεται και να χειροτερεύει η υπάρχουσα κατάσταση.
Με λίγα λόγια έκανε τα πάντα εκτός απο αυτό που λεει ο νόμος.... ΑΠΕΛΑΣΗ.
Και εδω είναι που ακολουθείται ξανά η πολιτική του "θολού τοπίου".
Ευαισθησία και εμπλοκή του νόμιμου με το ηθικό...βάλε και λίγο φιλότιμο επιβάλουν να ανεχτούμε την εισβολή και την κατοχή της χώρας με το έτσι γουστάρω.....
Απο 125 χώρες περίπου υπάρχουν λαθρομετανάστες αυτή την στιγμή στην χώρα μετρατέποντας την Ελλάδα σε....ΟΗΕ.Και είναι ηλίου φαεινότερο ότι ούτε πολέμους έχουν στις χώρες τους οι περισσότεροι εξ αυτών ούτε απειλείται η ζωή τους,ούτε διώκονται για τα πολιτικά τους πιστεύω.Χθεσινό παράδειγμα οι 50 Μαροκινοί που κατέλαβαν το εργατικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη και ζητούν και αυτοι πολιτικό άσυλο.
Η κάθε επίκληση της λογικής βρίσκει απέναντι τον τζάμπα "ανθρωπισμό".
Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων,η ανεξαρτησία μας,η προστασία της ζωής και της περιουσίας πράγματα αυτονόητα σε καθε κρατος ξαφνικά έγιναν δευτερεύοντα και το μόνο που μας νοιάζει είναι να "σώσουμε τον κόσμο" δίνοντας άσυλο....εργασία που δεν υπάρχει....σε όσους περισσότερους αλλοδαπούς μπορούμε.
Και ενω η χώρα έχει καταληφθεί...πόλεις έχουν γίνει γκέτο.Ακόμα σφυρίζουν κάποιοι αδιάφορα μιλώντας για πολιτικό άσυλο και ανθρώπινα δικαιώματα.
Το πόσοι απο αυτους που αιτούνται πολιτικό άσυλο πληρούν τις προϋποθέσεις που οι ίδιοι "ανθρωπιστές" έβαλαν αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν;
Φυσικά και όχι γιατί το θέμα δεν είναι το πολιτικό άσυλο αλλά η επιβολή στην Ελλάδα και κατ επέκταση στην Ευρώπη της βίαιης δημογραφικής και πολιτιστικής αλλαγής.
Ακόμα και η Αρχή του συνηγόρου του λαθρομετανάστη πολίτη σε έκθεση της το 2007 αναφέρει "Ειδικότερα ως προς τους αιτούντες άσυλο το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι αρκετοί εξ αυτών επιδιώκουν καταχρηστικώς τις ωφέλειες που απορρέουν από την αναγνώρισή τους ως πολιτικών προσφύγων ("οι αλλοδαποί δηλώνουν ψευδή στοιχεία, π.χ. αλλοδαποί που αρχικά επικαλούνται προέλευση από Παλαιστίνη ενώ αργότερα … αποδεικνύεται ότι είναι Αιγύπτιοι, Σύριοι κλπ. ή αλλοδαποί που προσεταιρίζονται υπηκοότητα χώρας που διεθνώς
έχει γίνει γνωστή από τα ΜΜΕ για τις λαμβάνουσες χώρα σε αυτήν εμφύλιες συρράξεις…").
Παρόλο όμως που κάνει αυτή την διαπίστωση η ίδια η αρχή κατηγορεί την ΕΛΑΣ πως δεν παρέχει πολιτικό άσυλο σε ποιους άραγε;
ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου