«Κοντά σε Λέτο η Φιορεντίνα »!

Written By Ανώνυμος on 19 Απρ 2011 | 19:39

Επαφές της Φιορεντίνα με τον Παναθηναϊκό για τον Σεμπάστιαν Λέτο αποκαλύπτουν οι Ιταλοί και μάλιστα τονίζουν πως οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Αργεντινός προορίζεται για αντι-Βάργκας!Ο Σεμπάστιαν Λέτο βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές και οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως έχει βρεθεί ήδη ο… επόμενος σταθμός της καριέρας του...
Στο ιταλικό δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο Αργεντινός είναι κοντά στη Φιορεντίνα, με τους «Βιόλα» να βρίσκονται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του παίκτη. Η Φιορεντίνα αναζητά τον αντικαταστάτη του Βάργκας και ο Λέτο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Πάντως, όπως έχουμε αναφέρει ο εκπρόσωπος του Αργεντινού, Φερνάντο Κοσεντίνο, βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία και συζήτησε με κλαμπ της γειτονικής χώρας για τον 25χρονο μέσο. Από τον Παναθηναϊκού διαψεύδουν ότι υπάρχει επίσημη πρόταση.

Λέτο ο αντι-Βάργκας!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ο βασικός υποψήφιος για τον αντικαταστάτη του Χουάν Βάργκας, μιας και ο Περουβιανός αριστερός χαφ θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από την Φιορεντίνα. Οι «Βιόλα» μπορεί να έχουν… ξεχάσει ήδη τα έσοδα από την Ευρώπη, αφού δεν θα πάρουν εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, ωστόσο θα μπουν χρήματα στα ταμεία από την πώληση του Βάργκας. Ζενίτ, Λίβερπουλ, Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Περουβιανού, οι «κόκκινοι» και οι Ρώσοι δίνουν 13 εκατ. ευρώ, η Φιορεντίνα ζητά 17 εκατ. ευρώ και οι Ιταλοί τονίζουν πως η χρυσή τομή θα βρεθεί κάπου στη μέση… Ο Βάργκας αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» χαρτιά του συλλόγου, αφού από την παραχώρησή του ο σύλλογος θα προβεί στην απόκτηση τριών παικτών!


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου