Ανεξίτηλα σημάδια αγάπης!

Written By Ανώνυμος on 1 Μαΐ 2011 | 18:37


Μεγάλη αδυναμία, ως γνωστών, έχουν στα τατουάζ πολλές διασημότητες του Hollywood. Πέρα από τα σχέδια πολλοί celebrities προτιμούν κάτι πιο προσωπικό όπως το να γράψουν το όνομα του συντρόφου τους. Βέβαια κάποιοι το μετάνιωσαν και υπέστησαν κάποιες αλλαγές. Ας πάρουμε το πάθημα τους ως μάθημα…
 
Heidi Klum

To top model Heidi Klum έχει γράψει το όνομά της αλλά και το όνομα του άντρα της Seal τον οποίο λατρεύει, στο εσωτερικό του χεριού της.
 
Melanie Griffith

Τι άλλο θα μπορούσε να έχει η 52χρονη ηθοποιός Melanie Griffith από το όνομα του συζύγου της Antonio;
 
David & Victoria Beckham

Ο David Beckham έχει γεμίσει το σώμα του με τατουάζ και μεταξύ άλλων έχει τα ονόματα των παιδιών του και αυτό της γυναίκας του στα ινδικά στο αριστερό του χέρι. Ενώ η σύζυγος του Victoria που είναι και η ίδια φανατική των τατουάζ δεν θα μπορούσε να μην έχει αποτυπωμένα τα αρχικά του αγαπημένου της στο καρπό της.
 
Nick Cannon
Ο Nick Cannon είναι πολύ ερωτευμένος με τη Mariah Carey και αυτό φαίνεται σε κάθε του κίνηση. Απόδειξη; Το τατουάζ με το όνομα της, που «χτύπησε» στην ωμοπλάτη!
 
Johny Depp
Υπάρχουν και κάποια tattoo που μετά το χωρισμό κάνουν φτερά είτε με τη βοήθεια του λέιζερ είτε με κάποια διόρθωση από πάνω, όπως έκανε ο ηθοποιός Johny Depp που μεταμόρφωσε το tattoo «Winona Forever», που αναφερόταν στην πρώην αγαπημένη του, Winona Ryder, σε «Wino Forever».
 
Angelina Jolie
H Angelina Jolie λατρεύει τα τατουάζ. Κάποια δυστυχώς αναγκάστηκε να τα σβήσει με τη βοήθεια του λέιζερ. Δεν μπορεί να έχει δίπλα της τον Brat Pit και να κυκλοφορεί με το όνομα του πρώην άντρα της Billy Bob Thorton στο μπράτσο. Γι’ αυτό αντικατέστησε το συγκεκριμένο tattoo με τις ακριβείς συντεταγμένες τον τόπων που γεννήθηκαν τα παιδιά της.
 
Eva Longoria

Από την ημέρα που η διάσημη ηθοποιός Eva Longoria, έμαθε για τα καμώματα του συντρόφου της με άλλες γυναίκες, δεν έχασε χρόνο και εξαφάνισε και την τελευταία λεπτομέρεια που είχε μείνει από το γάμο της με τον Tony Parker. Εσβησε το τατουάζ που είχε στον δεξιό καρπό της με την ημερομηνία που είχε γίνει ο γάμος της, και τώρα στη θέση του τατουάζ, υπάρχει μια μικρή ουλή.
 
Charlie Sheen
Η Denise Richard και ο Charlie Sheen μετά το διαζύγιό τους έσπευσαν να αφαιρέσουν ο ένας το όνομα του άλλου από το σώμα τους
 
Colin Farell
Το κακό παιδί του Hollywood Colin Farell παντρεύτηκε τη 19χρονη αγαπημένη του Amelia Warner, «χτυπώντας» μάλιστα τατουάζ με το όνομα της -αντί για βέρα- στο δάχτυλό του. Τζάμπα το μελάνι και ο πόνος, αφού ο γάμος διαλύθηκε σχεδόν αμέσως.

protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου