Η Πίπα, το METAXA και το χαρτί υγείας

Written By Ανώνυμος on 1 Μαΐ 2011 | 19:11


Ένα  μπουκάλι  Μεταξά που ευφραίνει καρδίαν και μερικά ρολά χαρτιού τουαλέτας αρκούν για ένα επιτυχημένο πάρτι, ιδιαίτερα αν συμμετέχει και η Πίπα Μίντλετον!

Η Πίπα έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο και σίγουρα θα αποκτήσει περισσότερους, με τη δημοσίευση νέων φωτογραφιών από το παρελθόν της.

Μόλις προχθές όλος  ο κόσμος την  παρακολούθησε με δέος να περπατά με χάρη φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα Alexander McQueen στο γάμο της αδελφής της, Κέιτ.

Σήμερα ωστόσο  έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την Daily Mail,  φωτογραφίες  από φοιτητικό πάρτι όπου η μεθυσμένη  Πίπα φορά ένα αυτοσχέδιο φόρεμα φτιαγμένο από χαρτί τουαλέτας!

Το χαρτί είναι τυλιγμένο με τέτοιο τρόπο γύρω από το σώμα της, που μοιάζει με νυφικό φόρεμα. Πάνω στο τραπέζι μπορούμε να διακρίνουμε μπουκάλια ουίσκι, κρασιού, αλλά και ένα ελληνικό ποτό MΕΤΑΧΑ 7 αστέρων!

Το αμόκ πάντως για την γλυκιά Πίπα Μίντλετον αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς η παρουσία της στο γάμο την έχουν μετατρέψει σε μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη αυτή τη στιγμή.

 

 news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου