Ποια Imogen Thomas? Εδώ τα είχε 8 χρόνια με τη γυναίκα του αδερφού του!!!!!!

Written By Black Hole on 6 Ιουν 2011 | 12:18


Ποια Imogen Thomas? Εδώ τα είχε 8 χρόνια με τη γυναίκα του αδερφού του!!!!!!
Καταρχάς να πω ότι όλοι σεβόμαστε την ποδοσφαιρική προσωπικότητα του Ryan Giggs. Δυστυχώς για εκείνον έρχονται στη φόρα πράγματα και καταστάσεις που δεν τον τιμάνε και που αμαυρώνουν το όνομά του και τη φήμη που χτίζει χρόνια. Εμείς είχαμε μείνει στην αποκάλυψη ότι ο Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρούσε σχέση με το μοντέλο Imogen Thomas, σκάνδαλο για το οποίο πλήρωσε αδρά προκειμένου να μην μαθευτεί. Τζάμπα λεφτά. Εκτός του ότι το μάθαμε, στη δημοσιότητα ήρθε και κάτι ακόμα το πρωί της Κυριακής, να ταράξει μια καλή τη ζωή του Giggs.

Η «Daily Mail» προέβη στην αποκάλυψη ότι ο 37χρονος οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, είχε σχέση για 8 (!) ολόκληρα χρόνια με τη σύζυγο του αδερφού του!!!!! Την 28χρονη Νατάσα επίσης μητέρα (ενός παιδιού εκείνη). Οι δυο τους μάλιστα γνωρίστηκαν όταν η Νατάσα ήταν ακόμη ελεύθερη ενώ τα ραντεβουδάκια έπεφταν βροχή ακόμη κι όταν η γυναίκα του ποδοσφαιριστή, Στέισι, ήταν έγκυος!
Άτομο από το φιλικό περιβάλλον μίλησε για αυτό το ερωτικό τρίγωνο αν θέλετε, λέγοντας τα εξής αποστομωτικά: «ξερε ότι ήταν λάθος. Ήταν η χειρότερη προδοσία. Ποτέ δεν προσπάθησε να διακόψει τη σχέση της με το Ράιαν... ήταν κάτι σαν εθισμός. Ό,τι κι αν της έλεγε, το έκανε. Απλά δεν μπορούσε να του πει όχι. Δεν ήταν ποτέ ρομαντικός μαζί της. Ποτέ δεν της είπε ότι την αγαπάει. Τα πάντα περιστρέφονταν γύρω από το σεξ»!

Τι να σχολιάσουμε τώρα; Ότι ο Giggs είναι μηχανή του σεξ; Ότι τρελαίνει τις γυναίκες και καμία δεν του αντιστέκεται; Ή ότι ενώ γίνουν όλα αυτά, καμία δεν μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω του; Και δεν σου φαινόταν… Τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν υποστεί σοκ αλλά το μεγάλο γολγοθά σίγουρα περνάει η γυναίκα του που μέχρι πρότινος δεν ήξερε τίποτα. Η ήρεμη οικογενειακή ζωή του μάλλον αντιμετωπίζει τρικυμία…
 

sportygossip.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου