Ορμπάιθ; Αυτός είναι ο δεύτερος ξάδερφος του Ουρτάδο!

Written By Ανώνυμος on 19 Σεπ 2011 | 14:09

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει την χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού. "Ανύπαρκτος ο Μακούν", "Λαχταρίδης ο Κοστάντσο", "Ο Πάντελιτς εκθέτει τον Βαλβέρδε"! Τι λέει για Παναθηναϊκό.

- Δραματική κατάσταση ήταν ο Ολυμπιακός. Ευτυχώς που κέρδισε, ήταν μεγάλη υπόθεση που πήρε 3 βαθμούς, έστω κι έτσι.

- Δεν επιτρεπόταν ο Βαλβέρδε με τον Ιμπάνιεθ να χαλάσουν την περσινή ομάδα η οποία ήθελε 3-4 παικταράδες και αντί για 3-4, πήρε 13 και τώρα πάει για άλλους δύο, δηλαδή 15! Κανείς δεν κάνει τη διαφορά και πώς θα φορμαριστούν όλοι αυτοί. Επίσης, όλοι θα έχουν τα παράπονά τους, όλοι θα θέλουν να παίζουν, αφού όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι.


- Έχεις πάρει τόσους χαφ και τα ίδια Παντελάκη μου, πάλι περιμένουμε να τα κάνει όλα ο 35χρονος Ιμπαγάσα! Αυτός κάνει τη διαφορά. Ο Ορμπάιθ, έτσι όπως τον είδα εγώ, μου φάνηκε δεύτερος ξάδερφος του Ουρτάδο. Ένας πιο ελαφρύς Ουρτάδο.

- Ο δε Μακούν, πω- πω- πω, τι ήταν αυτό ρε παιδιά, τα είπα και στην προηγούμενη στήλη, ανύπαρκτος. Απορώ, απορώ. Πάλι για «σκύλο» ακούγαμε, όπως «σκύλο» έλεγαν και τον Ουρτάδο. Κρίμα.

- Όσο για τον τερματοφύλακα, έχω δει χιλιάδες τερματοφύλακες στη ζωή μου, από την αρχή είχα πει ότι αυτός δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι «λαχταρίδης»… Όμως με το να τον αποδοκιμάζει ο κόσμος, μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα.

- Ο Μήτρογλου πάντα έλεγα ότι είναι γεννημένος γκολτζής, γεννήθηκε με αυτό το χάρισμα, όμως πρέπει να δουλέψει σκληρά, να σταματήσει τις βλακείες, μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Είναι φωτιά μέσα στην περιοχή. Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος μέσα στην περιοχή στην Ελλάδα! Και είναι αμαρτία επαναλαμβάνω του Σάντος να βάζει τον Λυμπερόπουλο στην Εθνική και όχι τον Μήτρογλου!

- Ήταν ένας Παναθηναϊκός που του ήρθαν όλα ανάποδα από το πρώτο λεπτό. Χάνει τον τερματοφύλακά του με κόκκινη από το πρώτο λεπτό. Ορθώς ο Φερέιρα βγάζει τον Σιμάο για να βάλει τερματοφύλακα, και δεν βγάζει κυνηγό. Μένει με 10 ο Παναθηναϊκός και έχει τερματοφύλακα 17 χρονών. Τρώει και το γκολ, του πάνε όλα ανάποδα. Μου άρεσαν όμως αυτά που έκανε ο Φερέιρα σε αυτό το ματς, και ας τον έχω αποδοκιμάσει πολλές φορές στο παρελθόν. Μου άρεσε που έβγαλε τον Σιμάο και δεν έβγαλε κυνηγό στο πρώτο λεπτό.

- Μου άρεσε που έβγαλε τον Σεϊταρίδη έπειτα και έβγαλε τον Τοτσέ για να βάλει τον Ούγγρο που είναι γρήγορος. Έκανε μια τριάδα μπροστά ο Παναθηναϊκός γρήγορη, με τον Ούγρο, τον Λέτο και τον Κουίνσι. Τον πλάκωσε στο τελευταίο 20λεπτο τον Ατρόμητο, ισοφάρισε και αν είχε κι άλλο χρόνο, θα το έπαιρνε το ματς.

- Όμως πότε ρε Δώνη θα ξαναβρείς στην έδρα σου τέτοιο Παναθηναϊκό με 10 παίκτες από το πρώτο λεπτό και με 17χρονο τερματοφύλακα; Και γιατί έβγαλες τον καλύτερό σου παίκτη, τον Μήτρογλου στο τέλος; Τέτοιες νίκες τις χάνουν δύο προπονητές στην Ευρώπη: Ο Δώνης και ο Βενγκέρ! Με τις ζώνες νεροζούμια. Τα ίδια τραβάει και η Άρσεναλ και της ανατρέπουν τα ματς. Πάλι έχασε η Άρσεναλ, από την Μπλάκμπερν που ήταν στον πάτο της βαθμολογίας.

- Ο Πάντελιτς όποτε παίζει τον εκθέτει τον Βαλβέρδε. Δικαιούταν να μπει αλλαγή με την Μαρσέιγ, κακώς δεν έπαιξε. Ήταν ο πιο έτοιμος! Είχε παίξει και με την Εθνική Σερβίας, είχε σκοράρει, ήταν υγιής, χρειαζόσουν το γκολ, ο Τζιμπούρ προερχόταν από μακρόχρονη απουσία λόγω τραυματισμού, ο Ιμπαγάσα το ίδιο, ο Γέστε σερνόταν, ο Φουστέρ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ο Πάντελιτς δείχνει συνέπεια στο σκοράρισμα στο λίγο που παίζει. Και σε κάποια ματς στο Καραϊσκάκη που οι αντίπαλοι ταμπούρωνονται, παίξε και 4-4-2, δεν είναι κακό.

- Μετά την πρώτη αγωνιστική είχα πει στη στήλη ότι η μόνη ομάδα που με εντυπωσίασε ήταν η Ξάνθη. Με είχε εκπλήξει στην Τούμπα. Με εξέπληξε και στο α’ ημίχρονο στο Καραϊσκάκη. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα να έχει κάνει φέτος 2 στα 2 ήττες. Στο α’ ημίχρονο έπαιζε η Ξάνθη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, γρήγορη, με πρέσινγκ, μοντέρνο ποδόσφαιρο, έβγαζαν πάσες στην πλάτη του Μέλμπεργκ και του Μαρκάνο οι οποίοι τα είχαν βρει σκούρα.

- Πού είναι ο Ολυμπιακός ο περσινός ο οποίος ήταν η πιο γρήγορη ομάδα στο πρωτάθλημα; Τι έγινε, αντί να τον κάνουν καλύτερο, τον χάλασαν οι Ιμπάνιεθ; Τι τσούρμο παίκτες έφεραν και έδιωξαν άλλους για να φέρουν τους καινούργιους, αλαλούμ έχει γίνει. Πού είναι όλες αυτές οι μεταγραφές; Όταν βγήκε ο Τοροσίδης έπαιζαν 11 ξένοι! Είναι Ολυμπιακός αυτή η ομάδα;

- Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλός για τα δεδομένα του, ωραία μπάλα, ωραίες αλλαγές, ωραία γκολ. Ο δε Μπάντοβιτς στην Κέρκυρα έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια…
από το sportdog.gr, katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου