Μέσα ο Ιμπαγάσα!

Written By Ανώνυμος on 12 Σεπ 2011 | 01:49

Μέσα ο Ιμπαγάσα!
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δύο μέρες μόλις πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ, επέστρεψε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας όπως και ο Κοστάντσο. Αντίθετα, ατομικό έκανε ο Φετφατζίδης.

Ο «Κάνιο» είχε χτυπήσει στις 13 Αυγούστου στην φιλική αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γόνατο και έκτοτε είχε μείνει εκτός δράσης και προπονήσεων αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα, ο Ιμπαγάσα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα των Πειραιωτών και πλέον είναι αποκλειστικά θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε αν θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς με την Μαρσέιγ.

Από εκεί και πέρα, κανονικά πήρε μέρος στην προπόνηση και ο Κοστάντσο που θα πάρει θέση στην εστία του Ολυμπιακού αλλά και οι Γκρίμπιτς, Ποτουρίδης. Αντίθετα, ένα μικρό πρόβλημα στους κοιλιακούς ανάγκασε τον Γιάννη Φετφατζίδη να κάνει ατομικό αλλά δεν υπάρχει ανησυχία και από το ιατρικό τιμ των «ερυθρολεύκων» εκφράζεται η βεβαιότητα ότι την Δευτέρα θα επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου