«Λιάνης: Υπάρχουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δε θα ξαναψηφίσουν τέτοια μέτρα»

Written By Homosapien on 20 Οκτ 2011 | 18:52

«Εμένα είναι δεδομένη η θέση μου ότι θα ψηφίσω όχι, αλλά οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τους είδα χθες είναι σε όρια θραύσης» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Λιάνης σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.....


«Πιστεύω ότι υπάρχουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και δεν τους παροτρύνω δεν είναι στο χαρακτήρα μου, που το άκουσα, το είδα το διαισθάνθηκα, το μύρισα στην ατμόσφαιρα, δεν θα ξαναψηφίσουν τέτοια μέτρα»

«Ο λαός έχει βγει και είναι φανερό ότι διεκδικεί ακραία τα πράγματα. Λέω λοιπόν ότι έχει υποχρέωση η κυβέρνηση να ακούσει, γιατί αυτά που ο λαός ζητάει είναι αντίθετα από αυτά που κάνει η κυβέρνηση»

«Ο Μακρυγιάννης έλεγε όσο και να φάνε από μας θα μείνει η μαγιά. Έχει μείνει λοιπόν μαγιά να το ξέρουν αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τι ιδρώτα στάζει ο έλληνας, τι αίμα σήμερα χύνει ουσιαστικά. Ένας πόλεμος είναι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα».

«Πρέπει όμως να πάρει τέλος αυτός ο ψυχρός πόλεμος στο εσωτερικό της χώρας, πρέπει να αλλάξει το κλίμα, πρέπει πραγματικά παρά την παρωδία των αναζητήσεων της συναίνεσης δεν μου μένει παρά να λέω συνεχώς ότι είμαστε καταδικασμένοι κάποια στιγμή να βρούμε συναίνεση ως χώρα, ως κόμματα, ως πολιτικό σύστημα, και ως λαός ακόμα».

«Αυτή την ώρα που μιλάμε η Φλώρινα έχει επί δυο εβδομάδες μηδέν βαθμούς, και ήδη έχουν πληρώσει οι άνθρωποι για το πετρέλαιο 400 ευρώ παραπάνω.

Καταλαβαίνετε τι θα γίνει σε λίγο καιρό αν πάει η εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης πότε θα τα σκεφτούμε αυτά τα πράγματα. Όταν έχει 50% ανεργία στους νέους ανθρώπους αυτός ο νομός, είναι δυνατόν κανείς εκεί πάνω να είναι ο ακρίτας που χρειάζεται ο τόπος;»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου