Η χλιδή πριν από τον εφιάλτη του ΔΝΤ και ο ταπεινός Λουκάς Παπαδήμος.

Written By Ανώνυμος on 21 Νοε 2011 | 14:44

Ο κ. Παπαδήμος, για τη συνάντηση στις Βρυξέλες με τους Ρομπάι και  Μπαρόζο, προτίμησε αντί του πρωθυπουργικού λίαρ τζετ να ταξιδέψει με το αεροπλάνο της γραμμής. Επίσης περίμενε υπομονετικά στο check in και έβαλε μόνος του τις βαλίτσες του στο ντουλαπάκι.

Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου όπως αναφέρει η εφημερίδα "Δημοκρατία" σύμφωνα με πληροφορίες της, ενώ ετοιμαζόταν να υποβάλει σε αδιέξοδες θυσίες την ελληνική κοινωνία, με την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, περνούσε τριήμερα χλιδής στο εξωτερικό με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών και υπό άκρα μυστικότητα.


Διαβάστε το όπως το αναφέρει το News247.

Κρίμα που ο τωρινός Πρωθυπουργός της Ελλάδος δίνει το καλό παράδειγμα στους Πολίτες, που τόσα χρόνια έπρεπε να είχαν δείξει οι "επαγγελματίες" Πολιτικοί που ψηφίζαμε.

Είναι αυτό που τόσα χρόνια κάνουν πολλοί Πολιτικοί και Πρωθυπουργοί των Σκανδιναβικών κυρίως χωρών. Όλοι οι εκλεγμένοι του Ελληνικού Λαού πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι υπάλληλοι των Πολιτών. Ότι οι πολίτες αυτής της χώρας είναι αυτοί που πληρώνουν τον μισθό τους και ζητούν να έχουν ήθος και να είναι ίσοι μεταξύ ίσων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου