ΕΚΤΑΚΤΟ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!

Written By mati team on 6 Νοε 2011 | 13:09

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν το κόμμα της ΝΔ και οι "κεντρογενείς" του κόμματος να εισακούστηκαν από τον πρόεδρο της ΝΔ κ ΣΑΜΑΡΑ και έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές του κόμματος με την Ευρώπη ώστε τελικά σήμερα να έχει επιτευχθεί η κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας!!


Οι πληροφορίες τείνουν ότι ό κ. Σαμαράς δέχθηκε τις εισηγήσεις των "κεντρογενών" στελεχών του κόμματος και όχι των ριζοσπαστικών στελεχών οι οποίοι θέλουν την πλήρη διάσταση του κόμματος με την πολιτική των εκβιασμών της Ευρώπης και των επικυρίαρχων! 


Σήμερα αναμένεται , λένε οι πληροφορίες,  μετά την έξοδο του ο κ Σαμαρά από την συνάντηση που θα έχει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει δήλωση η οποία θα απευθύνεται προς τους ευρωπαίους .Με την δήλωση του αυτή ο κ Σαμαράς θα διαμηνύει στους Ευρωπαίους ότι:

  • Αποδέχεται την δανειακή σύμβαση
  • την κύρωση αυτής με 180 ψήφους (παραχώρηση δηλαδή εθνικής κυριαρχίας)
  • Την αποδοχή των όρων για συναίνεση με το κυβερνών κόμμα με στόχο μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας ώστε να ψηφιστούν οι "απαιτήσεις" της Τρόικας. Δηλαδή όλα εκείνα που είχε εκθέσει ο ΓΑΠ κατά την ομιλία του στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης και που ο ίδιος ο κ Σαμαράς είχε σε πρώτη φάση απορρίψει κάθετα.

Για τα παραπάνω ο κ Σαμαράς θα ζητήσει όμως κάποια ανταλλάγματα από την Ευρώπη.

ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου