Τα κάνει θρίλερ (videos)

Written By Ανώνυμος on 6 Νοε 2011 | 13:14


Τάσεις αυτοκαταστροφής εμφανίζει ο φετινός ο Ολυμπιακός. Το gazzetta.gr αναλύει τα ματς που οι «ερυθρόλευκοι» ενώ φαινόταν να τα έχουν «κλειδώσει» τα μετέτρεψαν σε ντέρμπι στο τέλος.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίζει. Ακόμα και όταν προηγείται με πάνω από ένα γκολ διαφορά δεν μπορεί να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ. Αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ. Βικελιδης» για την 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Για τρίτο παιχνίδι στους επτά αγώνες που έχουν δώσει οι πρωταθλητές Ελλάδας δέχτηκαν γκολ στα τελευταία 15 λεπτά και ενώ έφτασαν να προηγούνται με 2-0 στο τέλος κινδύνεψαν με απώλεια βαθμών, κάτι το οποίο έγινε την προηγούμενη αγωνιστική στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.



Αρχή με Εργοτέλη

Την 4η αγωνιστική ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο Μιραλάς στο 4΄ άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» και τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Φουστέρ έκανε το 2-0. Όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Βαλβέρδε θα έφτανε σε μια άνετη επικράτηση, όμως ο Ρομάνο στο 55΄ μείωσε σε 2-1. Το γκολ του Μαρκάνο στο 76΄ έδωσε την εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός «κλειδώνει» το ματς, όμως και πάλι ο Ρομάνο στο 85΄ έβαλε τους Κρητικούς στο παιχνίδι. Τελικά οι πρωταθλητές πήραν μια αγχώδη νίκη με 3-2.





Το πλήρωσε με ΟΦΗ

Η καθίζηση του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά επιβεβαιώθηκε την 8η αγωνιστική με την γκέλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον ΟΦΗ. Ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έλυσε το «γόρδιο δεσμό» της ομάδας του στο σκοράρισμα. Στο 62΄ ο Μιραλάς έδωσε το προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα,ο ΟΦΗ στο τελευταίο εικοσάλεπτο κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Μέσα σε ένα τετράλεπτο (73΄, 77΄) με τους Γεωργίου και Μάντζιο, οι Κρητικοί έδειξαν ότι το 2-0 του Ολυμπιακού δεν ήταν αρκετό, μετατρέποντάς το στο τελικό 2-2.





Άρης όπως... Εργοτέλης

Το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη είναι καρμπόν σε εξέλιξη με αυτό απέναντι στον Εργοτέλη στην Κρήτη. Στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ των Τζιμπούρ (7΄) και Μοντεστό (28΄). Στο 77΄ ο Τόχα μειώνει σε 2-1, αλλά ο Μακούν στο 85΄ κάνει το 3-1 και δίνει την εντύπωση ότι η ομάδα του θα φύγει άνετα με τους τρεις βαθμούς από μια «καυτή» έδρα. Όμως για ένα ακόμα ματς ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να διαχειριστεί το προβάδισμα και πέντε λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης ο Φατί ξαναβάζει τον Άρη στη διεκδίκηση του βαθμού. Τελικά η ομάδα του Βαλβέρδε με καρδιοχτύπια παίρνει τη νίκη με 3-2 αν και θα μπορούσε να έχει »καθαρίσει» άνετα το ματς.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου