Τσάκας: Τηλεφωνήστε μου την Πέμπτη, θα είμαι με “Ρόνι”

Written By Oratios on 23 Νοε 2011 | 16:45

Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ στην Ελλάδα μίλησε για μία ακόμη φορά σε ραδιοφωνικό σταθμό και σε ερώτηση για το αν είναι εφικτή η μεταγραφή του Ροναλντίνιο απάντησε “...πάρε με τηλέφωνο την Πέμπτη το βράδυ να δεις με ποιον θα είμαι”!
Ο κ. Τσάκας μίλησε για την καθυστέρηση που υπάρχει στην απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και για τη “μαγκιά” που πουλάνε μερικοί, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, λέγοντας πως τους πολυμετοχικούς δεν τους κυνήγησε κανείς.
Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του Βλάση Τσάκα στον “Athletic Radio”:
Για την καθυστέρηση που υπάρχει:
“Καμία καθυστέρηση. Ο έλεγχος θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και έχουμε ρεκόρ ελέγχου που γίνεται σε 2,5 εβδομάδες. Άλλοι, όπως οι πολυμετοχικοί έκαναν 2,5 μήνες. Ο πρίγκιπας θα είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να πέσουν οι υπογραφές αν θα πέσουν. Και λέμε αν, γιατί δεν υπάρχει θέμα με την απόκτηση και το ενδιαφέρον αλλά από την πολιτεία. Υπάρχει απόλυτη ομοφωνία πρίγκιπα-Τζίγκερ. Αυτό το deal δεν χαλάει αν δεν υπάρξει πρόβλημα με την πολιτεία. Υπάρχουν θέματα που δεν μπορείς να τα μεταφράσεις σε λίγο διάστημα. Χρειάζεται χρόνος. Αλλά και πάλι λέω ότι σε χρόνο ρεκόρ έγινε η συμφωνία”.
Για το ενδιαφέρον του πρίγκιπα για τον ΠΑΟ και το προξενιό που έκανε:
“Καταρχήν είμαι άρρωστος ΠΑΟ αλλά κοιτάω και το οικονομικό δεδομένο. Ήταν ευκαιρία και κατάλληλη επένδυση, αν αναλογιστείς ότι ο ΠΑΟ έχει και γήπεδο να κατασκευάσει. Με αυτή την προοπτική μίλησα για τον ΠΑΟ στον πρίγκιπα.”
Για το πόσο είναι εφικτό να έρθει ο Ροναλντίνιο στον ΠΑΟ:
“Είναι τόσο υπερβολικό να τον φέρουμε, όσο να μιλήσεις με τον ίδιο την Πέμπτη το βράδυ. Εξακολουθώ να λέω πως έχουμε μεγάλες πιθανότητες να ντύσουμε τον “Ρόνι” στα πράσινα. Πάρε με τηλέφωνο την Πέμπτη το βράδυ να δεις με ποιον θα είμαι!”
Για τη θέση του ίδιου στην ΠΑΕ αν ολοκληρωθεί η συμφωνία:
“Η σκέψη είναι διπλή. Να είμαι αντιπρόεδρος ή πρόεδρος ανάλογα με την τροπολογία που θα υπάρχει, μέχρι δηλαδή να μπορεί ο πρίγκιπας να γίνει πρόεδρος”.
Για το πώς θα εκτοξευτεί η ομάδα:
“Εμπορικά το όνομα του Ροναλτίνιο είναι επιτυχία για τον Παναθηναϊκό. Η έλλειψη τίτλων και η κακομοιριά μας όλα αυτά τα χρόνια έχει χάσει μια γενιά Παναθηναϊκών. Στο αγωνιστικό πιστεύω πως και καθιστός ο Ροναλντίνιο στην Ελλάδα το παίρνει το πρωτάθλημα. Είναι ένας παίκτης με εγωισμό. Ο ΠΑΟ ανέστησε τον Σισέ, νομίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αναστήσουμε τον Ρόνι”.
Για το πώς το είδε το ντέρμπι και τη διαιτησία:
“Δεν έκανε λάθος στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής. Η διαιτησία ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο και μέτρια στο δεύτερο. Σε σχέση με τον Καλόπουλο ήταν άριστη. Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά καλή. Η ομάδα έκατσε μετά το 35΄ και είχε και ένα καλό δεκάλεπτο στο β΄ μέρος. Στη δήλωση Μαρινάκη πως το παιχνίδι ήταν για 6-2, φαντάζομαι πως στο 2 αναφέρεται στο αν έμπαινε το γκολ του Λέτο στο δοκάρι. Θα συμφωνήσω μαζί του ως προς το 2, αλλά αν έμπαινε εκείνο το γκολ δεν θα ερχόταν το 6 που είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού”.
Για Πατέρα και Βγενόπουλο:
“Δεν θα ήθελα να μπω σε συγκρίσεις και να πω οτιδήποτε”.
Για τι δήλωση Βαρδινογιάννη πως δεν έχει μιλήσει μαζί του:
“Αφού το είπε, έτσι θα είναι μάλλον…”
Για το οικονομικό μέγεθος του Πρίγκιπα:
“Καταρχήν να πω πως δεν είναι μόνο ο πρίγκιπας αλλά ένα γκρουπ ατόμων. Πιθανώς ο Σουλτάν να είναι πιο… φτωχός. Τα οικονομικά μεγέθη εκεί σε τρελαίνουν. Ο Αμντουλαζίς ας πούμε έχει 18,5 δισεκατομμύρια περιουσία αλλά αυτός δεν θα είναι στο γκρουπ των επενδυτών του ΠΑΟ”.
Πώς θα κινηθούν οι σχέσεις του ΠΑΟ με τον ΟΦΗ:
“Δεν σημαίνει πως ενισχύοντας κάποιον πρέπει να σου το ανταποδώσει. Μπορώ να πως πως έχουμε δύο νέα παιδιά στην ομάδα, είμαι από την Κρήτη και να δώσουμε προτεραιότητα στον ΟΦΗ. Μπορεί να γίνει και μια δουλειά, να δώσουμε μια χορηγία για τον ΟΦΗ να μας πάρουν με καλό μάτι. Δεν σημαίνει πως είναι άρμα του ΠΑΟ ο ΟΦΗ. Εμείς δεν θέλουμε κανέναν. Μπορεί να κάνουμε μια δουλειά στα Γιάννενα και να δοθεί χορηγία στον ΠΑΣ. Ο ΠΑΟ δεν έχει ανάγκη καμία ομάδα για να κερδίζει στην Ελλάδα”.
Για τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ:
“Δεν ξέρω τα προβλήματα του ΟΦΗ, είναι όμως αρκετά από τα λίγα που γνωρίζω. Έχω φίλους Ομιλίτες. Δεν μπορώ να καταλάβω πού πήγαν αυτοί οι επιχειρηματίες που τόσο έλεγαν πως θέλουν να μπουν στην ομάδα και να φύγει από τους Βαρδινογιάννηδες. Από τζάμπα μάγκες έχουμε χορτάσει. Μπορεί να βρεθεί λύση. Δεν είναι τόσο μεγάλο ποσό. Πρέπει να συσπειρωθούν οι Ηρακλειώτες και μπορεί να γίνει κάτι. Μπορεί να δοθεί ίσως και μια χορηγία”.
Για το αν αντιλαμβάνεται ότι με αυτά που υπόσχεται αν δεν πραγματοποιηθούν ο κόσμος του ΠΑΟ θα εναντιωθεί απέναντι του:
“Γιατί ρε παιδιά, τους πολυμετοχικούς τους κυνήγησε κάνεις που δημιούργησαν μια τρύπα; Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αυτή η συμφωνία και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη μαγκιά που πουλάνε μερικοί”.

ΣΧΟΛΙΟ: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου