Η Ελ. Παπαβασιλείου αποκαλύπτει τα μυστικά της κομψής σιλουέτας της!

Written By Oratios on 5 Νοε 2011 | 13:26

 Την σιλουέτα της Έλενας Παπαβασιλείου, τη ζηλεύουμε όλες! Τι κάνει όμως η 32χρονη παρουσιάστρια και κρατιέται τόσο κομψή; Τα μυστικά της αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟK!

"Δεν έχω πάρει ποτέ χάπια αδυνατίσματος και είμαι κατά της εξαντλητικής δίαιτας. Έχω κάνει μόνο μια φορά δίαιτα στη ζωή μου στην ηλικία των δεκαεννέα χρόνων, και από τότε είπα ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ!", εξομολογείται η ίδια.


Η μέρα της ξεκινάει πάντα με πρωινό που αποτελείται από τοστ με χυμό πορτοκάλι, ή γάλα και δημητριακά. Για δεκατιανό τρώει ένα γιαουρτάκι ή ένα κουλούρι, ενώ το μεσημεριανό της έχει αρκετή ποικιλία. Οι πιο συχνές επιλογές της είναι το κρέας, μοσχάρι, μπιφτέκι ή κοτόπουλο το οποίο συνδυάζει με ρύζι ή πατάτες, ενώ δε λέει όχι στα όσπρια, στις σαλάτες και στα λαδερά.
Το απόγευμα η Έλενα δεν μπορεί να μην υποπέσει στον πειρασμό, οπότε τρώει μια σοκολάτα, ή μια μπάρα δημητριακών που έχει πάντα στην τσάντα της. Δεν τρώει πολλά φρούτα, ενώ το βραδινό της είναι ίδιο με το μεσημεριανό της.


Μάλιστα η Έλενα Παπαβασιλείου έδωσε και μερικές συμβουλές ομορφιάς. Προτείνει να αφαιρούμε πάντα το μακιγιάζ μας, να χρησιμοποιούμε καθημερινά ενυδατική κρέμα ματιών, προσώπου και σώματος, να κάνουμε μάσκα για τα μαλλιά μια φορά την εβδομάδα, ενώ η ίδια λέει ότι πίνει μόνο light αναψυκτικά.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου