«Ασπίδα» στον Σίλβιο για τη «Ρούμπι» οι Κλούνεϊ και Ρονάλντο!

Written By Oratios on 23 Νοε 2011 | 18:14

Καλούνται ως μάρτυρες υπεράσπισης του «Καβαλιέρε»

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Ιταλού τέως πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην υπόθεση «Ρούμπιγκέιτ», όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη από το δικαστήριο του Μιλάνου.

Συνολικά, το δικαστήριο έχει δεχτεί να καταθέσουν 78 μάρτυρες για λογαριασμό της υπεράσπισης και 136 για την κατηγορούσα αρχή, ανάμεσά τους και 32 νέες γυναίκες, που συμμετείχαν στα πάρτι στην κατοικία του Καβαλιέρε.

Το δικαστήριο έχει πάντως διευκρινίσει πως θα αποφασίσει, στη διάρκεια της διαδικασίας, αν θα υπάρξει ανάγκη να κληθούν όλοι οι μάρτυρες να καταθέσουν.

Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι πλήρωσε τις σεξουαλικές υπηρεσίες της νεαρής Μαροκινής Καρίμα ελ Μάχρουγκ, ή της «Ρούμπι της καρδιοκλέφτρας» από το Φεβρουάριο έως το Μάιο του 2010 όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη, αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση από έξι μήνες έως τρία χρόνια.

Κατηγορείται επίσης για κατάχρηση εξουσίας γιατί άσκησε πιέσεις να αφήσει ελεύθερη τη Ρούμπι μετά τη σύλληψή της για κλοπή στα τέλη Μαΐου.

Ο Καβαλιέρε είπε ότι παρενέβη γιατί νόμιζε ότι ήταν η ανιψιά του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ αλλά η εισαγγελία δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός το έκανε σκόπιμα για να εμποδίσει τη Ρούμπι να προβεί σε δηλώσεις.

Ο Μπερλουσκόνι και η Ρούμπι διέψευσαν ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αρνήθηκαν ότι τα δείπνα στην έπαυλη του εκατομμυριούχου κοντά στο Μιλάνο εξελίσσονταν σε πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» όπως περιέγραφαν πολλοί από όσους συμμετείχαν σε αυτά, σύμφωνα με τηλεφωνικές υποκλοπές το περιεχόμενο των οποίων δημοσιεύτηκε στον Τύπο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου