Παίζει τα ρέστα του

Written By Oratios on 23 Νοε 2011 | 18:06

Τη νίκη με την οποία θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου του Champions League θα ψάξει ο Ολυμπιακός στην έδρα της Μαρσέιγ (21:45, ΝΕΤ και σε real time από το www.sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες, λόγω των απουσιών που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή, έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, όμως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο «Βελοντρόμ».

Στη χθεσινή-τελευταία προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε δούλεψε αρκετά στα τελειώματα των φάσεων, κάτι που στοίχισε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, και στη συνέχεια έγινε οικογενειακό δίτερμα.

Διαβάστε εδώ τα σενάρια πρόκρισης για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ισπανός τεχνικός απόψε θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγκιερι και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Στο κέντρο μαζί με τον Μοντέστο θα παίξει ο Μανιάτης. Πιο μπροστά θα βρίσκονται ο Χολέμπας (αριστερά), ο Φουστέρ (στον άξονα) και ο Μιραλάς (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φετφατζίδης, Πάντελιτς και Αμπντούν. Στην Αθήνα έμειναν οι οι τραυματίες Μακούν, Ορμπάιθ, Παπάζογλου, ο ανέτοιμος Ιμπαγάσα και οι Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Χαβίτο και Μόνχε που δεν έχουν δηλωθεί.

Πώς θα αγωνιστούν οι Γάλλοι

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Ντιντιέ Ντεσάν τη Μαρσέιγ απέναντι στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, την γαλλική εστία θα υπερασπιστεί ο Μανταντά, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Ενκουλού και Μορέλ. Στον άξονα θα παίξουν ο Ντιαρά και ο Σεϊρού, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκονται ο Α. Αγιού (αριστερά), ο Βαλμπουενά (στο κέντρο) και ο Ρεμί (αριστερά). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζ. Αγιού.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρασιλιανό, Τραορέ, Εμπιά, Σαμπό, Λ. Γκονζάλες, Καμπορέ, Αμαλφιτανό και Ζινιάκ.

«Δεν θα αντιμετωπίσουμε την ίδια ομάδα. Μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματά της δείχνουν ότι δεν έχει χάσει στο ελληνικό πρωτάθλημά. Αντιθέτως, έχει γνωρίσει ήττες μόνο στο Champions League. Απουσίαζαν κάποιοι παίκτες στο πρώτο ματς. Για παράδειγμα ο Τζεμπούρ θα μπορούσε να μας έκανε κακό. Αγωνιστικά θα είναι πάντως πιο δύσκολα. Θα το δούμε», δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Η βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Άρσεναλ 8 (4-2)
2) Μαρσέιγ 7 (4-1)
3) Ντόρτμουντ 4 (3-7)
4) Ολυμπιακός 3 (4-5)

Η 5η αγωνιστική

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός
Διαιτητής
: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

Άρσεναλ-Ντόρτμουντ
Διαιτητής
: Φρανκ Ντε Μπλέκερε (Βέλγιο)

Η τελευταία αγωνιστική (06/12)

Ολυμπιακός-Άρσεναλ
Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου