Oι 12 πιο σέξι Ελληνίδες playmate όλων των εποχών από το oneman.gr

Written By Ανώνυμος on 23 Νοε 2011 | 17:45


Ας ξεκαθαρίσουμε  κάτι. Εδώ δεν κάνουμε ξεπέτες. Δεν κάτσαμε δηλαδή να βρούμε μόνο την λίστα με τις playmate και να διαλέξουμε 10. Ξεστραβωθήκαμε να δούμε και να κρίνουμε ξανά ΟΛΕΣ τις υποψήφιες. Και αυτές που κέρδισαν τίτλο και αυτές που απλά συμμετείχαν. Το χρωστούσαμε στην ιστορία. Και στην Μιχαλού. 
Πριν ξεκινήσουμε  το countdown, ας δούμε/θυμηθούμε μαζί ποιές κόψαμε από την χρυσή εντεκάδα. Παλιές αγαπημένες (Έλσα Τόλη-2003, Ελευθερία Σιφναίου-2002, Έρη ιωαννίδου—2000,  Λάουρα Μουρίκη-2001, Αφροδίτη Λασκούδη-2002, Κιμ Mαντζουράτου-2007), τηλεοπτικές παρουσιάστριες (Έβελυν Καζαντζόγλου-2005, Βάσω Κολιδά-2006, Bάσια λόη-2003), τραγουδίστριες (Ναταλί Θάνου, playmate 2007),  κορίτσια που χάθηκαν από το ραντάρ μας (Γωγω Βαινά-2007, Ειρήνη Κεβεζέ-2010) και κορίτσια που επιμένουν να το παλεύουν (Βικτώρια Καρύδα-2003, Βάσια Πατρικαρέα-2006, Ίνα Παλαμά-2007), κορίτσια που έμπλεξαν (Μαριάννα Μπερερή-2003, Νικολέτα Ρωμανού-2010) και κορίτσια που δεσμέυτηκαν (Βιβή Τσιάμη, playmate 2003). 

12, Κάτια Δέδε, 2010

Μεγάλο φαβορί του περσινού διαγωνισμού -τον οποίο  και κέρδισε, ανατρέποντας το πρότυπο  που θέλει τις Playmate καμπυλωτές και σιλικονάτες- και ταυτόχρονα η καλύτερη απόδειξη της υπεροχής των ουκρανικών γονιδίων. Συνεχίζει τις ‘γυροβολιές’ της στην πιάτσα του μόντελινγκ, στην οποία και κυκλοφορεί από πολύ μικρή. Στα συν της (πέρα από το φαντασμαγορικό προσωπό της) το πως αντιμετωπίζει το γυμνό, δηλαδή εντελώς φυσικά και ακομπλεξάριστα. 

11, Έφη Κυριάκου, 2009

Δικαίως νικήτρια του διαγωνισμού του 2009 και κάτοχος  του μακράν πιο γυμνασμένου κορμιού  από κάθε άλλη στην λίστα. Λογικό αν σκεφτείς την προυπηρεσία της  στο βόλευ, καθώς και τα βραζιλιάνικα γονίδια στα οποία οφείλει την εφεσή της στον χορό και εκείνη την ανατομική λεπτομέρεια που όλοι γνωρίζουμε. Τον τελευταίο καιρό έχει ψιλο-χαθεί από την πιάτσα, αλλά διατηρούμε τις ελπίδες ότι θα εμφανιστεί ξανά, δυναμικά στο προσκήνιο.

10,Όλγα Φαρμάκη, 2006

Μπορεί το 2006 να έφυγε από τον διαγωνισμό με άδεια χέρια, αλλά η πορεία της απέδειξε ότι αν έχεις προσόντα, το σύμπαν θα συνομωτήσει για να δώσεις στους άντρες αυτό που θέλουν (Ναι, αλλιώς το είπε ο Κοέλιο. Πες του να μου κάνει μύνηση). Όταν την γνωρίσεις, συνειδητοποείς το πόσο καλό παιδί είναι, αυτό που λένε χαρακτήρας-διαμάντι. Καθώς επίσης και το πόσο προσπαθεί να σταματήσει να φωτογραφίζεται γυμνή. Κάτι που δεν το βλέπω να συμβαίνει στο άμεσο μέλλον. 

9, Χρύσα Δρακάκη, 2009

O τίτλος-παρηγοριά Super Star μοιάζει, τώρα που το βλέπουμε με μάτι καθαρό και από απόσταση, πολύ λίγος για να χωρέσει τα πληθωρικά προσόντα, τα δεκάδες τατού και την Καλιφορνέζικα αύρα της Χρύσας. Το ίδιο βραχύβιο ήταν και το περασμά της από την τηλεόραση, ως συμπαρουσιάστρια του Showbiz news. Όπως καταλαβαίνεις, το κορίτσι μας είναι άτυχο. Γιατί, το περιβόητο πακέτο, το διαθέτει. Και με το παραπάνω. Ίσως θα έπρεπε να έχει γεννηθεί μια δεκαετία πριν.

8, Κορίνα Στεργιάδου, 1998


Θυμάμαι ακόμη  την φωτογραφησή της για το Playboy, αμέσως μόλις πήρε τον τίτλο της Playmate. Αν και στην αρχή, την μπέρδεψα με Λατινοαμερικάνα.
Και της ζητάω  προκαταβολικά συγνώμη για το ότι την συμπεριέλαβα σε αυτή την  λίστα, καθώς έχει αποσυρθεί από  τον χώρο εδώ και χρόνια (είναι  σύζυγος του Αντώνη Βλοντάκη, με τον οποίο έχουν και 3 παιδιά). Φαντάσου το πόσο είχα κρασάρει μαζί της, που είχα πάει να την δω και το φεγγάρι που τραγούδαγε στο Romeo, δίπλα στην Κοκκίνου και τον Τσαλίκη.

7, Kωνσταντίνα Ράμπια, 2006


Οι πιο εντυπωσιακοί γλουτοί που έχουν περπατήσει ποτέ σε ελληνικό έδαφος (για τους γνώστες, ανώτεροι από της Μαστροκώστα) σε ένα άκρως προβοκατόρικο πακέτο που περιλαμβάνει αρχαιοελληνικής διατομής πρόσωπο, πλούσια μελαχρινή κόμη και ένα τσαμπουκά που δικαιώνει το Πειραιώτικο της καταγωγής της. Η Super Star 2006 δεν είναι πλέον στην Α γραμμή της δημοσιότητας. Εκτός και αν αποφασίσει να μας γυρίσει και πάλι την πλάτη. 

6,Σύλβια Παπαδάκη, 2008

Μια Κρητικοπούλα που δεν σηκώνει πολλά στο  σπαθί της. Αυτό που κάποιοι λένε δύστροπη και άλλη ‘να μια γυναίκα  που ξέρει τι θέλει’.Ήρθε από το πουθενά, κέρδισε εύκολα τον τίτλο της Playmate, έκανε 2-3 σέξι φωτογραφήσεις και πλέον προσπαθεί –και ψιλοκαταφέρνει-  να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Πάντα στο εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα έχουν προ πολλού στερέψει οι βρύσες που έτρεχαν ευρώ. Το πιο σημαντικό από όλα; Το στήθος είναι εντελώς δικό της

5, Nατάσα Λυμπερίδου, 2010


Έφυγε με τον τίτλο  Super Star, παρόλο που είχε σαφώς πιο Playmate αναλογίες από την νικήτρια, Κάτια Δέδε. Αλλά φρόντισε να πάρει την ‘εκδικησή’ της με ένα σωρό σέξι φωτογραφήσεις σε Nitro, Esquire και Max. Η –πτυχιούχος πλέον- του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου ξεκινάει ουσιαστικά φέτος την καριέρα της, επιδιώκοντας μια θέση στην τηλεόραση. Πέρα από τα εμφανή σωματικά προσόντα –με highlight τα εξαιρετικά καλίγραμμα πόδια της-, μεγάλο της προσόν, όταν την δεις από κοντά, είναι η κλάση που εκπέμπει το προσωπό της. 

4, Αναστασία Περράκη, 2005


Σύζυγος (του Ολυμπιονίκη  του τάε-κβον-ντο Μιχάλη Μουρούτσου) και μητέρα, το κορίτσι από την  Αίγινα παραμένει μια από τις πιο αξιοπρεπείς και χαμηλών τόνων παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από τον διαγωνισμό. Πανδικαίως Playmate 2005, φρόντισε να μεταφράσει τον τίτλο σε μια αξιοπρεπή παρουσία στο χώρο του μόντελινγκ και στην συνέχεια της τηλε-παρουσίασης.

3, Χρυσάνθη Ντάφλα, 2002


Τιμή και δόξα στην Βόρεια Ήπειρο, από όπου και  κατάγεται η εντυπωσιακή Playmate 2002, ότι πλησιέστερο είχαμε ποτέ σε ελληνίδα Heidi Klum. Έχοντας, όπως έχει δηλώσει, αρχίσει να δουλεύει από πολύ μικρή (σε παγωτατζίδικο, καφετέρια, κομμωτήριο), το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ (και φέτος να ανέβει τα σκαλιά της εκλησίας δίπλα στον Γιάννη Λούβαρη) μοιάζει κάτι σαν εκπλήρωση του American Dream αλά ελληνικά.

2, Κάτια Ζυγούλη, 1997

Καλός οιωνός ή  τοποθέτηση του πήχυ τόσο ψηλά που είναι σαν να βάζεις τον λαιμό σου στην λαιμητόμο; Αυτές είναι οι μοναδικές επιλογές που έχεις όταν ξεκινάς για πρώτη χρονιά τον διαγωνισμό στην  Ελλάδα και ανακυρήσσεις playmate την Κάτια Ζυγούλη, που μόλις είχε προσγειωθεί από την Θεσσαλονίκη. Ούτως ή άλλως, το κοινό, εμείς, μόνο κερδισμένοι βγήκαμε. Πλέον η Κάτια είναι παντρεμένη και μητέρα και η μοναδική πιθανότητα να την δούμε σέξι είναι αν αποφασίσει να ξαναπρωταγωνιστήσει σε ταινία (όπως συνέβη με το Επικίνδυνες Μαγειρικές).

1, Ιωάννα Λίλη, 2001

Η μοναδική Ελληνίδα playmate που θα μπορούσε όντως να κάνει καριέρα στα λημέρια του Χιου Χέφνερ. Δυστυχώς εκείνη προτίμησε το μπράτσο του Θοδωρή Ζαγοράκη (δίπλα στον οποίο βρήκε την οικογενειακή θαλπωρή και την μητρότητα). Ευτυχώς προλάβαμε να την χαρούμε και εμείς για μερικά χρόνια, τότε που βρεθήκαμε οικιοθελή αντικείμενα στο μπαράζ σέξι φωτογραφήσεων που είχε εξοπαλύσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου