Oι πέφτουλες του facebook σε κατηγορίες!

Written By mati team on 23 Νοε 2011 | 19:53

Το... greek καμάκι είναι ένα άθλημα που πέρασε από την αληθινή ζωή στην διαδικτυακή. Διαβάστε τις 10 κατηγορίες των ''πέφτουλων'' του facebook! Για να ξέρουν και οι κοπέλες τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης...

Σίγουρα οι πιο πολλοί από εμάς είμαστε μέλη αυτής της κοινωνικής ιστοσελίδας. Πολλά κορίτσια όμως έχουν ''δεχτεί επίθεση'' από τους πέφτουλες του facebook! Ποιοι είναι αυτοί; Δείτε τους αναλυτικά, όπως αλιεύσαμε τις κατηγορίες από το ίντερνετ.1) Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: 
Ξεκινάει γράφοντας για τα μάτια, τα μαλλιά, το χαμόγελο, το πρόσωπο και καταλήγει ζητώντας έναν καφέ.

2) Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: 
Ξεκινάει αρχικά ευγενικά, με αγάπες και λουλούδια κι αν του απαντήσεις ένα ευγενικό ” Είμαι δεσμευμένη και ερωτευμένη, καλή σου μέρα” σου αρχίζει τα μπινελίκια ! (Κλασσικά καταλήγει με block).

3) O SFIXTERMAN ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: 
Σου πετάει ένα γρήγορο “Είσαι κούκλα” και συνεχίζει λέγοντας για τη γυμναστική, τι ωραίους μύες που έχει, πόσο θεό τον θεωρούν τα... θηλυκά κλπ κλπ. Και όλα αυτά πάντα στο πρώτο μήνυμα! Εκεί απλώς κάνεις το σταυρό σου για τους τύπους που κυκλοφορούν και συνεχίζεις δίχως καμία απάντηση. Θα λάβεις ΚΑΙ δεύτερο μήνυμα που θα σε χαρακτηρίζει σνομπ αλλά αγνόησέ το- ή κάνε ένα block- ο τύπος είναι κλασική περίπτωση stalker!

4) Ο ΠΟΥΡΕΪΝΤΖΕΡ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: 
Άνω των 50 αν και δεν θεωρούνται παππούδες. Όταν όμως κανείς έχει μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά κι επιλέγει έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να κλείσει ραντεβού έχει προ πολλού κάψει φλάντζα! Τα μηνύματα του είναι τα πλέον αδιάφορα αλλά και κομψά θα έλεγα. Και με μία ευγενική καλημέρα (σκέτη!) απομακρύνεται δίχως να ξαναενοχλήσει.

5) Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: 
Δεν έχει δική του φωτογραφία αλλά φωτογραφία του “φτιαγμένου” αυτοκινήτου του. Στο πρώτο κιόλας μήνυμα θα αναφέρει ότι μένει στα Δυτικά Προάστια και είναι ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ!

6) Ο ΨΑΡΑΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: 
Αυτός που ψαρεύει- που πετάει ένα μήνυμα τύπου: «σε είδα στην Κρήτη». Κι όταν τον ρωτήσεις πότε και πού ακριβώς στα μασάει.

7) Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: 
Καθαρά και ξηγημένα πράγματα σου λέει: “δίνω τόσα”, του απαντάς: “κι εγώ καλώ το ΗΘΩΝ” και ξεμπερδεύεις στα γρήγορα. Σπάνιος τύπος πέφτουλα βέβαια τα τελευταία χρόνια πριν από 2-3 χρονάκια συναντούσες πιο συχνά.

8) ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ- ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: 
Κατά κανόνα δεν είναι ο γόης του σχολείου. Στα μαθητικά χρόνια υπήρξε πιο άσχημος και από το χρέος αλλά όταν αποφάσισε να σπουδάσει οικονομικά απέκτησε και το ύφος του Buffett και είπε να το παίξει …γαμπρός! Αυτός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα- ότι σε ξέρει από παλιά ! Οπότε ελπίδες για έναν καφέ τις έχει. Του απαντάς ευγενικά ότι όταν δεν πάει καλά η αγορά δεν σε νοιάζουν τα ραντεβού και τον γειώνεις παίζοντας με δικούς του όρους (παίζοντας με πολύ ειρωνεία θα έλεγα).

9) Ο ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: 
Μην κάνεις το λάθος και απαντήσεις ότι είσαι κι εσύ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ γιατί θα αρχίσει να σου αφιερώνει “Παντρεμέεεεενοι κι οι δυοοοοοο ….” κλπ κλπ . Κάνε απευθείας ένα block.

10) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: 
Οκ, εδώ έχουμε θέμα! Γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα σε κάνει να καταλάβεις από την αρχή τι θέλει. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τσεκάρεις αν στο προφίλ της υπάρχουν σελίδες τέτοιου περιεχομένου. Αν ναι, πρόσεχε τι απαντάς, αν όχι πολύ πιθανόν να είναι false alarm. Έχε κοντά τα υπογλώσσια – ίσως είναι η γυναίκα – αρραβωνιαστικιά – μητέρα των παιδιών του τύπου που βλέπεις αραιά και πού και αναρωτιέσαι κι εσύ γιατί δεν σηκώνει ΠΟΤΕ το τηλέφωνο όταν τον παίρνεις εσύ και ΠΟΥ χάνεται τις γιορτές και τα Σαββατοκύριακα

από το sportdog.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΚΥΡΗΚΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ BLOG " ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ "


Πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και τους άγνωστους μπλόκερ που χρησιμοποιούν τους στίχους μου για να εμπεδώσουν το ΠΝΕΥΜΑ του σεβασμού στα Χριστά ήθη των απανταχού Ελλήνων .
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Βάσει των αναρτήσεων :

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_6869.html#comment-form
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_4782.html#comment-form
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_8936.html#comment-form
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_6869.html#comment-form
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/video_20.html#comment-form
Και της 21/11/2011
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_402.html#comment-form

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_2856.html#comment-form
Και της 22/11/2011
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_6869.html#comment-form
23 /11/2011
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_5338.html#comment-form
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_2707.html#comment-form
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_6874.html#comment-form

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ να συνεχίσετε κατά του κατάπτυστου έργου , αυτού του blog , που κινείται κατά των πραγματικών ΕΛΛΗΝΩΝ και εποφθαλμιά στην διάσπαση των συμπατριωτών μας .

Εδω και μέρες, προσπαθεί να περάσει κομματική γραμμή και όσοι πραγματικά σχολιαστές παρουσιάζονται και τους βομβαρδίζουν με αλήθειες, τους στοχοποιεί και τους βομβαρδίζει με χυδαιολογίες .

Έχετε πλέον όλο το νόμιμο δικαίωμα να στραφείτε κατά αυτού του μπλόκ και να το καταστρέψετε αφού καπηλεύεται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ .

Όσοι χρησιμοποιούν το όνομά μου για να βρίσουν να ξέρουν ότι εγώ εξευτελίζω τους τυχάρπαστους μόνο με στίχους .

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΛΟΚΕΡ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ .

ΣΩΤΟΣ

Δημοσίευση σχολίου