Ποιος είναι πράγματι εχθρός του Συστήματος και ποιος είναι ακίνδυνος και ψευτοεπαναστάτης

Written By Oratios on 18 Δεκ 2011 | 14:18

Σίγουρα οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε πως η Εθνικοσοσιαλιστική Ιδεολογία απαγορεύεται με νόμο ήδη από το 1945, σε Γερμανία και Αυστρία. Το πιο γελοίο είναι πως αυτοί που διαριγνύουν τα ιμάτια τους για την ελευθερία του λόγου, οι ίδιοι που "αγωνίζονται" για την ελεύθερη έκφραση, είναι οι πρώτοι που επικροτούν την καταστολή αυτή...

Tη συγκρότηση εθνικής υπηρεσίας με σκοπό τη βελτίωση της ανταλλαγής πληροφοριών ανάμεσα στην αστυνομία και στις υπηρεσίες πληροφοριών και τον εντοπισμό πυρήνων νεοναζί ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Χανς Πέτερ Φρίντριχ.

Η υπηρεσία ιδρύθηκε λόγω της έντονης κριτικής που ασκήθηκε στην αστυνομία αφότου έγινε γνωστή η δράση της τριμελούς οργάνωσης «Εθνικοσοσιαλιστικό Αντεργκράουντ» (NSU), που φέρεται ότι δολοφόνησε εννέα μετανάστες και μία αστυνομικό από το 2000 έως το 2007.

Γιατί κανένα κράτος δεν κάνει το ίδιο για την τρομοκρατία των αριστερών, των αναρχικών και των ισλαμιστών; Γιατί δεν απαγορεύουν την διάδοση της μαρξιστικής ιδεολογίας και την λειτουργία των αριστερών κομμάτων και γιατί δεν απαγορεύουν τα αναρχοαριστερά έντυπα; Γιατί δεν απαγορεύουν το Ισλάμ στις χώρες που δέχονται τρομοκρατικά χτυπήματα από φανατικούς ισλαμιστές; Γιατί δεν διώχνουν τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν... τουλάχιστον γίνεται φανερό το ποιος αποτελεί πράγματι εχθρό για το σύστημα και ποιος είναι ακίνδυνος και ψευτοεπαναστάτης.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου