Την προφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου- Ζορπίδη φέρεται να ζητά ο Εισαγγελέας

Written By Ανώνυμος on 19 Ιαν 2012 | 23:21

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της υπεξαίρεσης απο τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα πληροφορίες, ο Εισαγγελέας φέρεται να ζητά την προφυλάκιση...
του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου καθώς και του πρώην αντιδημάρχου Μιχάλη Ζορπίδη. Στην περίπτωση που η εξέλιξη επιβεβαιωθεί, την τελική απόφαση για την προφυλάκιση των δυο αντρών θα λάβει το Συμβούλιο Εφετών, δεδομένης της διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα.
Ο πρώην δήμαρχος έχει ήδη ανακοινώσει οτι πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το ζήτημα αυτό, σήμερα, στι; 13.00. Στη δήλωσή του αναφέρει αναλυτικά: «Όπως έχω πει πολλές φορές δεν λογοδοτώ μόνον απέναντι στην Ελληνική Δικαιοσύνη την οποία σέβομαι απεριόριστα, αλλά και απέναντι στον Λαό της Θεσσαλονίκης ο οποίος με την ψήφο του με όρισε ως εκπρόσωπό του στην Βουλή των Ελλήνων επί 17 χρόνια και επί 12 χρόνια ως Δήμαρχό του. Σήμερα θα παραχωρήσω συνέντευτξη τύπου όπου και θα αποκαλύψω τα χαλκευμένα στοιχεία που διοχετεύτηκαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη – χωρίς μάλιστα να υπάρχει δυνατότητα αντίκρουσης – έτσι ώστε να φθάσουμε στη σημερινή πρόταση του Εισαγγελέα προς το Συμβούλιο Εφετών. Σε λίγες ημέρες θα έχω την δυνατότητα να καταθέσω τα στοιχεία αυτά και ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, είμαι δε απολύτως βέβαιος ότι η αλήθεια πολύ σύντομα θα λάμψει».

thestival.gr

1 σχόλια:

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος είπε...

Συνέντευξη Τύπου του
Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ!
12 περιπτώσεις χαλκευμένων στοιχείων
video: http://www.youtube.com/watch?v=UDQkjB8j5NM

Δημοσίευση σχολίου