Τέλος ο Γέστε, ακολουθεί ο Κοστάντσο

Written By Homosapien on 18 Ιαν 2012 | 11:46

Τέλος ο Γέστε, ακολουθεί ο Κοστάντσο
Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Φραν Γέστε από τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Οι Πειραιώτες δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από την παρουσία του Ισπανού μεσοεπιθετικού στην ομάδα και έτσι ήρθε το κοινή συναινέσει «διαζύγιο»....


Ο 32χρονος παίκτης αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως μόνο μία ήταν η σημαντικότερη στιγμή του: η ασίστ στον Γιάννη Φετφατζίδη για να σκοράρει μέσα στο Βελοντρόμ επί της Μαρσέιγ.

Συνολικά, ο Γέστε έπαιξε σε εννιά ματς (411 λεπτά συμμετοχής), έχοντας μόνο αυτή την τελική πάσα στο ενεργητικό του.

Πλέον θεωρείται σίγουρο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός χαφ, ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αντόνιο Απόνιο (της Μάλαγα), Έντσο Πέρεζ (της Μπενφίκα), Μάριο Αλμπέρτο Σαντάνα και Βάλτερ Μπίρσα (της Τζένοα) είναι τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές που φημολογείται ότι παρακολουθούν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ.

Σειρά του Κοστάντσο

Μετά τον Γέστε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα θα περάσει την πόρτα της εξόδου από του Ρέντη. Ο λόγος για τον Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει πως είναι ο διάδοχος του Αντώνη Νικοπολίδη στην «ερυθρόλευκη» εστία.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Αργεντινού τερματοφύλακα και απομένουν λεπτομέρειες για τη λύση της συνεργασίας του. Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αξιόλογου γκολκίπερ, ο οποίος θα μπορεί να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, όπως έχει επάξια κάνει όλο αυτό το διάστημα ο 21χρονος Μπάλας Μέγιερι.

Όλα δείχνουν ότι ο επόμενος πορτιέρο των πρωταθλητών Ελλάδας θα προέρχεται από την ελληνική αγορά και στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Ρόι Κάρολ. Παρόλα αυτά, ακούγονται τα ονόματα του Χακόμπο του Αστέρα Τρίπολης και του Ιτάνζ του Ατρομήτου.

Με 1.300 οπαδούς στα Πηγάδια

Τον «δωδέκατο» συμπαίκτη του θα έχει μαζί του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο (22/01, 17:15) παιχνίδι στην έδρα της Skoda Ξάνθης. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξασφάλισε 1.300 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, ύστερα από αίτημα που κατέθεσε στους Ακρίτες και έγινε αποδεκτό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη χθεσινή προπόνηση Τζεμπούρ, Χολέβας, Τόροσίδης Φουστέρ και Μοντέστο ακολούθησαν ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στη συνέχεια ειδικό πρόγραμμα.

Δεν αντιμετωπίζει κάποιος από τους παραπάνω πρόβλημα τραυματισμού, ενώ δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από την αναμέτρηση στα Πηγάδια. Απλώς χρειάστηκε να προπονηθούν σε χαμηλότερο τέμπο και σήμερα αναμένεται να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου