Tι γίνεται ρε πο..τη μου: "Λεφτά υπάρχουν... για τανκς και όχι για συντάξεις"

Written By Ανώνυμος on 19 Ιαν 2012 | 13:21

"Την ίδια ώρα, που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, πολλά ελληνικά σχολεία δεν έχουν καν βιβλία, τα κρατικά νοσοκομεία σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχουν ούτε επιδέσμους και οι ένοπλες δυνάμεις χρωστάνε στα ΕΛ.ΠΕ. δισεκατομμύρια, η Ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει να ξοδέψει πολλά δισ. για 400 παροπλισμένα άρματα μάχης των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τα περισσότερα από τα οποία παραμένουν παρατημένα από το 1991 και τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου" αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Α ρε κατάντια... Τι συμφωνίες έχουμε υπογράψει κάτω από το τραπέζι;;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΔΙΣ ?? ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ... ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΨΑΧΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΕΤΕ ΡΑΓΔΑΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ.. ΟΧΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε λίγο λοιπόν ανώνυμε. Το θέμα δεν είναι σημερινό, αλλά σημερινό είναι το δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας, που το αναφέρει μόνο και μόνο γιατί προτιμήσαμε τα φθηνότερα Αμερικάνικα από τα δικά τους... Αυτό που αναρτήσαμε είναι όπως ακριβώς το έγραψε η Handelsblatt, "αυτοί έχουν τη μύγα και αυτοί μυγιάζονται"...

Όσο για το τζάμπα που λες: Μια χαρά ξέρουμε ότι το καθένα από αυτά θα κοστίσει 4+ εκατ. ευρώ.. επίσης αναλαμβάνουμε κόστος μεταφοράς, συντήρησης. Μιας και ξέρεις τα στρατιωτικά θέματα ξέρεις και πόσο κοστίζει το λάδι.

Κάνε τον πολλαπλασιασμό μόνος σου. Εκτός και αν περιμένουμε πόλεμο, όπως γράφουν όλοι στο ίντερνετ...

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Να προσθέσω και την Εκκλησία μιας και εξαιρείται από το χαράτσι της ΔΕΗ;

Δημοσίευση σχολίου