Πόσο άλλαξε η Adele από την πρώτη της εμφάνιση μέχρι σήμερα

Written By Homosapien on 26 Φεβ 2012 | 13:20


Αγνώριστη ήταν η 23χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele μερικά χρόνια πριν, και συγκεκριμένα το 2007, όταν είχε κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μαγεύοντας όλους με την καταπληκτική φωνή της, όχι όμως και με την εμφάνισή της.....


  Τότε είχε αρκετά περισσότερα περιττά κιλά απ' ό,τι σήμερα, ενώ τα μαλλιά της με τη χαρακτηριστική άκομψη φράντζα, που είχε για καιρό, δεν παρουσίαζαν κανένα ενδιαφέρον. Το ίδιο και το στιλ της, απλό και πολύ... βρετανικό, δεν μοιάζει σε τίποτα με το σημερινό.

  Το 2008 αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της και "άνοιξε" λίγο το χρώμα τους, χωρίς όμως να αποχωριστεί τη φράντζα της, η οποία όμως έγινε (ευτυχώς) πιο μακριά και πιο κομψή.

  Η μεγάλη αλλαγή όμως έγινε το 2009, όταν έκανε το χρώμα των μαλλιών της πιο ανοιχτό και έκοψε (επιτέλους) τη φράντζα. Τώρα αρχίζει να κάνει όλο και πιο συχνά κότσους, κοτσίδες και πλεξούδες που της προσθέτουν (δυστυχώς) χρόνια.

  Το 2010 διατηρεί το μακρύ μήκος των μαλλιών της, αλλά τους δίνει μια διαφορετική νότα, κάνοντάς τα μπούκλες, για να φτάσει το 2011 πια να μεταμορφωθεί εντελώς: έχασε κιλά και το πρόσωπό της απέκτησε γωνίες.


Adèle - Someone like you [HQ] από sebastienreyes

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η εμφάνισή της στα Brit Awards αλλά και στα Grammys τράβηξε το βλέμμα όλων και τα φλας των φωτογράφων περισσότερο από κάθε άλλη φορά: με μαλλί κοντό που θύμιζε άλλη εποχή, λεπτότερη από ποτέ και με έντονο μακιγιάζ, η Adele έχει γίνει πλέον brand new και μας αρέσει πολύ.


awards Adele2 από Gretaperla

cosmo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου