Economist: Αίτημα φιλίας του Βενιζέλου στον Zuckerberg

Written By Ανώνυμος on 7 Φεβ 2012 | 16:58

Μέσω ενός άρθρου για το Facebook και τον ιδρυτή του, με τίτλο «A Fistful of dollars», ο Economist σχολιάζει με σκωπτική διάθεση την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, εμφανίζοντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο να κάνει αίτημα φιλίας στον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg....
Ο Economist παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό του μία υποτιθέμενη σελίδα του Mark Zuckerberg στην οποία ο ιδρυτής του Facebook έχει γράψει « Veni, vidi, vinci, Είμαι ήδη πλουσιότερος από τον Μπιλ; Lol»


Από κάτω υποτίθεται πως δέχεται τα μηνύματα των Bill Gates, Hu Jintao, Mitt Romney, Larry Page αλλά και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft, φέρεται να του λέει «Όχι, πρόσεχε τους πολέμιους των τραστ», ενώ ο πρόεδρος της Κίνας τον ρωτάει «αν θέλει να μοιραστούν τα στοιχεία του».
«Ξέρω έναν καλό φοροτεχνικό» γράφει στο υποτιθέμενο μήνυμά του ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Mitt Romney. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ψάχνοντας οικονομική βοήθεια τον ρωτάει: «Θες να γίνεις φίλος μου;»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου