«Πρόβα τζενεράλε» για... το Μεγάλο Χτύπημα ήταν η βόμβα στο μετρό του Αιγάλεω;...

Written By Homosapien on 1 Μαρ 2012 | 11:32


EGALEO

 Το έγραψα πολύ-πολύ πρόσφατα στην πατριωτική εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», στις 13 Φεβρουαρίου 2012 συγκεκριμένα, με τίτλο του άρθρου μου «Τάγματα θανάτου Κοσοβάρων δρούνε στην Ελλάδα κατά του Ελληνισμού!...»....

Και ενώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγούνε να παριστάνουνε την... «προφήτισσα», αξίζει να αναπαράγω ένα απόσπασμα από εκείνο το άρθρο που τελικά αποδείχτηκε ότι εκινείτο προς την σωστή κατεύθυνση. Έγραφα λοιπόν τότε:

«Τάγματα θανάτου λοιπόν των κοσοβάρικων ανθελληνικών φιδιών δρούνε μέσα στην Πατρίδα ΜΑΣ! Και βρίσκονται πίσω από πολλές παράνομες δραστηριότητες, από τον τζόγο, τα στοιχήματα, την τοκογλυφία, το εμπόριο λευκής σαρκός, όπλων και ναρκωτικών, εκβιασμούς, δολοφονίες, ληστείες και τόσα άλλα...
Αλλά και πίσω από σατανικά σχέδια, όπως π.χ. ήταν οι μεγάλες φωτιές του 2007, για τις οποίες ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης είχε γράψει ότι θαρρείς και τις χαράζει στρατηγικά κάποιος «εγκέφαλος» πάνω στον χάρτη... Πάνε λοιπόν να μας καταστρέψουν την Πατρίδα ΜΑΣ οι Εβραίοι Σιωνιστές της Νέας Τάξης με όργανα τους μέχρι τρέλας φανατικούς ανθέλληνες Κοσοβάρους! Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει επιτέλους να την πούμε!...».
Βέβαια έγραφα και πολλά-πολλά άλλα, όμως τα παραπάνω είναι αρκετά νομίζω χαρακτηριστικά. Πέρασαν λίγες μόνο μέρες και διαβάζουμε στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ που κάλυψε το «μυστήριο» με τη βόμβα που βρέθηκε στον συρμό του μετρό στον σταθμό του Αιγάλεω:

«Ο εμπρηστικός μηχανισμός που εντοπίστηκε σε συρμό του μετρό το απόγευμα του Σαββάτου ήταν ενεργοποιημένος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την αστυνομία. Το εύρημα έχει προκαλέσει ανησυχία στις Αρχές, ιδιαίτερα επειδή δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Κατά τις πληροφορίες αυτές, ο δείκτης του διακόπτη που επρόκειτο να κλείσει το κύκλωμα του εμπρηστικου μηχανισμού για να γίνει η έκρηξη, είχε φτάσει στο τέρμα του. Για άγνωστο όμως λόγο, που ερευνάται από τους ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, δεν σημειώθηκε η έκρηξη.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί δεν μπορούν να ξέρουν για ποια ώρα οι δράστες είχαν προγραμματίσει να γίνει η έκρηξη, αλλά εκτιμούν ότι στόχος ήταν ο σταθμός του Μετρό, όπου ήταν ακινητοποιημένος ο συρμός, μέχρι να έλθει η στιγμή να ξεκινήσει με προορισμό το Αεροδρόμιο. Ο συρμός του μετρό εισήλθε στο σταθμό Αιγάλεω στις 17:18.
Σε ότι αφορά στην συνδεσμολογία του μηχανισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ομοιότητες με άλλους που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, αλλά οι αρμόδιοι αξιωματικοί δεν μπορούν να καταλήξουν με βεβαιότητα σε κάποια οργάνωση που έχει δραστηριοποιηθεί σε τέτοιες ενέργειες.
Εκείνο που προβληματίζει ιδιαίτερα τους αστυνομικούς είναι ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα - αλλά ο μηχανισμός βρέθηκε τυχαία από τον μηχανοδηγό του τρένου -, καθώς στην περίπτωση που σημειωνόταν η έκρηξη και ξεσπούσε πυρκαγιά μέσα στο συρμό, αυτό θα μπορούσε να έχει τραγικές επιπτώσεις.
Ο μηχανισμός αποτελείτο από ένα τετράλιτρο μπιτόνι βενζίνης, ρολόι, οκτώ μπαταρίες και διακόπτη. Το ηλεκτρικό μέρος της βόμβας βρισκόταν σε ένα τάπερ, ενώ όλος ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μια πράσινη χάρτινη τσάντα»...
Τι σας θυμίζουν όλα αυτά; Μα... εκείνο που ήδη λέγεται από πολλά χείλη και ακούγεται από άλλα τόσα αυτιά. Ότι δηλ. αυτό το περιστατικό που έγινε στον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω ΔΕΝ μπορεί να είναι καθόλου τυχαίο συμβάν! Γιατί δεν μπορεί «έτσι απλά και τυχαία» κάποιος να... ξέχασε εκεί μέσα αυτή την βόμβα, λες και ξέχασε το τσαντάκι του!...
Σίγουρα θα πρέπει να ήταν κάτι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ, κάτι που πιθανόν να μην μπορεί να φανεί από μια πρώτη ματιά. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να γίνουνε κάποιοι συνειρμοί, πόσο μάλλον που τα πάντα πια στην χώρα μας δίνουνε την εικόνα απόλυτης αποσύνθεσης της κοινωνίας και φοβερής διάλυσης του κράτους...
Ο κάθε λογικός άνθρωπος λοιπόν θα συμφωνήσει ότι κάποιος ή κάποιοι ΕΠΙΤΗΔΕΣ άφησε-άφησαν αυτή την βόμβα στον συρμό του μετρό! Και, πολύ πιθανόν επίσης, να την άφησαν εξίσου ΕΠΙΤΗΔΕΣ ενεργοποιημένη, αν και με όχι σωστή συνδεσμολογία (γι’ αυτό και εξάλλου δεν εξερράγη, και ευτυχώς για την Ελλάδα!!!)... Τι μπορεί να έχει συμβεί λοιπόν; Τι άραγε μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτό το πολύ παράξενο – και παρ’ ολίγον τραγικό... – γεγονός;
Εμένα το «καχύποπτο» το μυαλό μου πηγαίνει αμέσως κάπου! Πηγαίνει πρώτα-πρώτα στις φήμες που υπάρχουν εδώ και χρόνια, και που δυστυχώς αφήνουν πίσω τους σαφέστατες ενδείξεις, για την δράση των κοσοβάρικων – και όχι μόνο, π.χ. βλ. Γεωργιανοί – συμμοριών που δρούνε ανενόχλητα μέσα στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ την Πατρίδα! Και που εξοντώνουν αργά και βασανιστικά το Έθνος ΜΑΣ με ληστείες, δολοφονίες, ναρκωτικά, εμπόριο όπλων, γενικό λαθρεμπόριο, βιασμούς, εμπρησμούς, αλλά και με... τρομοκρατία!
Πολλοί φοβούνται εξάλλου πως ο «επόμενος γύρος» τρομοκρατίας στην χώρα μας δεν θα έχει να κάνει με εγχώριες ψευτοεπαναστατικές οργανώσεις σαν την 17 Νοέμβρη ή τον Επαναστατικό Αγώνα, αλλά με ένοπλη δράση και αντάρτικο πόλεων των «Φιδιών του Κοσόβου» (ναι, έτσι αυτοαποκαλούνται από μόνοι τους!!!), που ήδη έχουν καταλάβει στρατηγικές θέσεις στην Αθήνα, αλλά και στην επαρχία! Με στόχο να αιματοκυλίσουνε την Ελλάδα...
Ας αναπτύξω λοιπόν το παρακάτω σενάριο. Βασισμένη πάνω στην σκέψη ότι αυτό που έγινε στο μετρό τις προάλλες, με την ενρεγοποιημένη βόμβα που βρέθηκε, ήταν κάτι σαν... «πρόβα τζενεράλε» των κοσοβάρικων ερπετών λίγο προτού να πνίξουνε στο αίμα την Πατρίδα ΜΑΣ!!!
Μπορεί κανένας να το αποκλείσει; Ήτανε άραγε Έλληνες αυτοί που κάψανε τα δάση ΜΑΣ τα τελευταία καλοκαίρια; Ήτανε άραγε Έλληνες αυτοί που κάνανε το φοβερό πλιάτσικο τον Δεκέμβριο του 2008; (Εγώ η ίδια είδα με τα μάτια μου αγέλες αλλοδαπών δίποδων να σπάζουνε βιτρίνες καταστημάτων και να αρπάζουνε από εκεί μέσα τα πάντα!).
Ή μήπως ήτανε Έλληνες αυτοί που έκαψαν την Μαρφίν με τα νεκρά Ελληνόπουλα μέσα ή αυτοί που κλέψανε όλα τα όπλα την νύχτα της 12ης προς 13η Φεβρουαρίου του 2012 από το γνωστό κατάστημα όπλων της πλατείας Ομονοίας;... Και πού άραγε θα χρησιμοποιήσουνε αυτά τα όπλα; Είμαι 100% βέβαιη ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσουν για να... βαρέσουνε μπεκάτσες στο κυνήγι, αλλά θα τα στρέψουν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Υποθέτω επομένως πως τα φίδια αυτά, που είναι ανθελληνικά από την κοιλιά της μάνας τους και έχουν μέσα τους τρομερό μίσος κατά της Ελλάδας ΜΑΣ, ήδη ετοιμάζονται να μας χτυπήσουνε! Μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα!... Κι αυτό, γιατί έχουνε καταλάβει ότι ο αμυντικός οργανισμός της Ελλάδας είναι αυτή την στιγμή όχι απλά διάτρητος, αλλά και βαθιά άρρωστος και θα προσπαθήσουν – είναι βέβαιο αυτό! – να καταφέρουν όσο γίνεται πιο άσχημο χτύπημα στον Ελληνισμό!
Έτσι, πιστεύω, το περιστατικό αυτό στο Αιγάλεω ήτανε προφανώς «στημένο», απλά ένα «πείραμα», για να δούνε οι Εχθροί του Ελληνισμού τις πιθανές Ελληνικές αντιδράσεις κτλ. Και κατόπιν να κινηθούνε σε άλλα, πιο σοβαρά και «επίσημα», χτυπήματα!...
Θα τους κοιτάμε όμως έτσι μοιρολατρικά να μας σκοτώνουνε την ίδια μας την Πατρίδα; ΟΧΙ, απαντάμε εμείς οι Ελληνόψυχοι! Μπορεί να νομίζουνε τώρα ότι βρίσκονται σε ένα «ξέφραγο αμπέλι» και πως θα πετύχουνε τους σκοπούς τους, αλλά ένα πράγμα να ξέρουνε: ότι ΣΥΝΤΟΜΑ τα πράγματα στην Ελλάδα αλλάζουν! Έρχεται Εθνικό Καθεστώς στην θέση της σάπιας δημοκρατίας!!!
Και τότε θα συντρίψουμε τα βρωμερά αυτά φίδια που έκαναν τόσο κακό στον Ελληνισμό και όχι μόνο!... Και, μαζί με τους Σέρβους Ομοϊδεάτες ΜΑΣ, έχουμε ΗΔΗ ορκιστεί: κοινά Ελληνοσερβικά σύνορα και θάνατος των ψευδοκρατών της «Π.Γ.Δ.Μ.» και του Κοσόβου! Ελλάδα-Σερβία πάντα μαζί! Εθνικισμός ΤΩΡΑ!... (αυτά τα τελευταία αφιερωμένα στον Σέρβο Εθνικιστή Φίλο μου, τον Sasha!). ΕΛΛΑΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

Σόνια Μαυρίδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου