«Καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Written By Oratios on 14 Φεβ 2011 | 17:31


Ο Δημήτρης Σαραβάκος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός σαν σύνολο είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ δίνει μηδαμινές ελπίδες στους «πράσινους» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6:..

-Για τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια:

«Στα τελευταία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός δείχνει άλλη συμπεριφορά. Τον βλέπουμε να τρέχει περισσότερο, κάτι που δεν είχαμε δει στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Χθες, βέβαια, μετά το γκολ του Σκόκο προβλημάτισε λίγο. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο. Εκεί άργησε να αντιδράσει και να συνέλθει και θα μπορούσε να είχε δεχθεί την ισοφάριση. Βλέπω αλλαγές, αλλά βλέπω και μεγάλο πάθος των παικτών. Χθες φάνηκε πως η ομάδα ήθελε πολύ το παιχνίδι».

-Για τις απουσίες:

«Σίγουρα του έλειπαν ο Νίνης και ο Ζιλμπέρτο Ζίλβα. Με τις προσθήκες θα ήταν καλύτερος».

-Υπάρχει ποιοτική διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό:

«Ο Ολυμπιακός σαν σύνολο είναι καλύτερος, πιο δεμένος. Και προσαρμόστηκε πιο εύκολα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Στον Παναθηναϊκό ξέρουν… Θέλουν μόνο τη νίκη. Διαφορετικά, μόνο με δώρο του Ολυμπιακού υπάρχει ακόμη πιθανότητα για πρωτάθλημα. Έτσι παίζει ρόλο η προετοιμασία, το πώς θα έχει προετοιμαστεί ψυχολογικά για να αντιμετωπίσει την ατμόσφαιρα και ό,τι επικρατεί στο Καραϊσκάκη. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει το μεγάλο του όπλο, τον Σισέ και τις στημένες φάσεις που θα έχει. Εάν δουλέψει σε αυτά, τότε έχει τύχη.

Ο ΠΑΟ είναι επτά βαθμούς πίσω. Είμαι όμως και θέμα γοήτρου. Παίζουν για την Ιστορία και φυσικά παίζεται και το πρωτάθλημα, το οποίο ουσιαστικά τελειώνει το πρωτάθλημα εάν δεν νικήσει. Πρέπει να παίξει ελεύθερος. Πολλά θα παιχθούν στο χώρο του κέντρο… Πρέπει να είναι έτοιμος για την ατμόσφαιρα που θα βρει στο Καραϊσκάκη.

-Ποιες ομάδες ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα:

«Δείγματα καλά έχει δείξει η Καβάλα, από πέρσι και συνεχίζει και φέτος, αλλά όχι σε ίδιο επίπεδο. Πολύ καλά δείγματα έχει δείξει ο Ολυμπιακός Βόλου। Ο Τσιώλης έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Υπάρχουν Έλληνες προπονητές που έχουν δουλέψει πολύ και με μικρό μπάτζετ, και έχουν δέιξει ότι ξέρουν να φτιάχνουν ομάδες αλλά και να διαλέγουν παίκτες. Και παίζει ρόλο και η αξία αλλά και το ήθος που έχουν οι παίκτες».


gazzetta

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου