Θυμίζει ΚΑΡΤΕΛ η πώληση γύρου στην Οιχαλία ;

Written By Ανώνυμος on 4 Ιουν 2011 | 20:22

Πριν σας πέσουνε τα σάλια από την φώτο διαβάστε το άρθρο μας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.....


Τιμοκατάλογος
Γύρος Πίτα στην Αθήνα 2.30 ευρώ,(μ.ο)
Γύρος Πίτα στην Θες/νικη 2.30 ευρώ,(μ.ο)
Γύρος Πίτα στα Τρίκαλα 2.30 ευρώ,(μ.ο)
Γύρος Πίτα στην Αθήνα 2.30 ευρώ,(μ.ο)
Γύρος Πίτα στο κοσμικό Νεοχώρι 2.30 ευρώ!!!

Και όμως αυτές οι τιμές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για αστείο!! Για να φας σε Fast Food στο Νεοχώρι είσαι αναγκασμένος να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη σου. Ίσως επειδή η ποιότητα και η ποσότητα είναι καλύτερες στον τόπο μας.
Για να σοβαρευτούμε όμως. Αυτήν την στιγμή στο Νεοχώρι υπάρχουν δύο Γυροπωλεία τα οποία έχουν συστήσει ένα ιδιώνυμο καρτέλ γύρου στο χωριό. Το τελευταίο καιρό και ενώ σε όλη την Ελλάδα εξαιτίας της κρίσης οι τιμές αρχίζουν σιγά-σιγά να πέφτουν στο χωριό μας αυτές ανεβαίνουν κατόπιν συνεννοήσεως. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς ξαφνικά τον τελευταίο καιρό οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα και είναι ακριβώς ίδιες και στα δύο ψητοπωλεία.
Το χειρότερο όμως είναι ότι παρότι είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες τιμές των πόλεων που αναφέρονται παραπάνω, υστερούν σημαντικά τόσο σε ποιότητα αλλά κυρίως σε ποσότητα. Και αναρωτιόμαστε εύλογα εμείς οι ιθαγενείς κάτοικοι αυτού του τόπου, σε ποιους απευθύνονται στο να πουλήσουν το προϊόν τους ? Στους κατοίκους του πριγκιπάτου του Μονακό? ‘Η μήπως λόγω της έλλειψης ανταγωνισμού εκμεταλλεύονται την κατάσταση?
Είναι λοιπόν καιρός να προσαρμοστούν και αυτοί στην ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, γιατί στο τέλος ο κόσμος θα ξυπνήσει και οι μοναδικοί χαμένοι από αυτήν την κατάσταση θα είναι οι ίδιοι.Αναγνώστης

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ποιότητα του γύρου στο Νεοχώρι είναι πολύ καλύτερη, η ποσότητα η ίδια.

Δημοσίευση σχολίου