Αθ. Ζιώγκος :Με το ρυθμό χελώνας, που εργάζεται ο Δήμαρχος, εγκεκριμένο προϋπολογισμό θα έχει τον Ιούλιο και αφού δε θα υπάρξει κάποια προσφυγή!

Written By Ανώνυμος on 4 Ιουν 2011 | 20:16

Αβελτηρία και ανικανότητα χαρακτηρίζει τη Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας στη σύνταξη του προϋπολογισμού του 2011. Ο Δήμος που υπερέχει έναντι όλων των άλλων Δήμων του νομού Τρικάλων, στον οικονομικό και χωροταξικό τομέα, ήλθε τελευταίος, χρονικά, στην απογραφή της περιουσίας του, με συνέπεια να καθυστερήσει και ο προϋπολογισμός στη σύνταξη και ψήφισή του. Έτσι καθυστερούν οι πληρωμές σε τρίτους καθώς και ο προγραμματισμός και η εκτέλεση έργων.
Με το ρυθμό χελώνας, που εργάζεται ο Δήμαρχος, εγκεκριμένο προϋπολογισμό θα έχει τον Ιούλιο και αφού δε θα υπάρξει κάποια προσφυγή. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην έλλειψη ικανοτήτων του, αλλά και στην κουτοπονηριά του, για να προβάλει ως δικαιολογία την έλλειψη χρόνου στην μελλοντική κριτική των δημοτών, ότι το 2011 δεν εκτέλεσε ούτε το 50% των έργων του τεχνικού προγράμματος.
Αντί να ασχοληθούν με την εκπόνηση μελετών για ένταξη έργων σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, ταλαιπωρούνται και αυτομαστιγώνονται με την αγωνία να βρουν πολλούς και καλούς δικηγόρους, για να παραπέμψουν σε δίκες εμένα, για φανταστικές παραβιάσεις. Μέχρι τώρα όρισαν και έδωσαν εντολή σε (4) τέσσερις Τρικαλινούς και (2) δυο φωστήρες εξ Αθηνών νομικούς, για να ψάξουν σε βάθος υποθέσεις του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α. ματαιοπονούν και θα πάθουν ότι έπαθε η αλεπού από το κριάρι. Η Ελληνική δικαιοσύνη θριαμβεύει και αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου